Pakkerejser til Portugal

Hvis du er en af dem, der ønsker en ferie til Portugal uden bekymringer og problematikker, er der en god grund til at benytte Escapeaway. Med Escapeaway kan du finde billige pakkerejser til Portugal, hvor prisen både inkluderer fly til destinationen og hjem igen samt hotel. Hvis du ønsker det, er det også muligt at få billeje med i pakken. Disse pakkerejser er særligt til dig, der ønsker at planlægge det hele på én gang, og som ikke vil have mere end ét selskab med i rejseplanlægningen. Ved at bestille det hele i én samlet pakke er du også dækket af den danske Rejsegaranti.

Vi har et stort udvalg af pakkerejser til Portugal. Udvalget bærer særligt præg af hoteller og ferieboliger, der er placeret i skønne omgivelser, som er med til at vise Portugal fra sin bedste side. Vi har kun udvalgt hoteller, der lever op til en vis standard, så vi er sikre på, at du får den bedste oplevelse ud af din tur til Portugal. For at gøre rejsen så fleksibel som muligt for dig benytter vi rutefly, der tillader dig at rejse på skæve tidspunkter og dage, samtidig med at du selv bestemmer, hvor lang rejselængden skal være. Med en pakkerejse fra os kan du være sikker på, at du både får fleksibilitet, muligheden for selv at vælge og høj kvalitet.

Skønne Portugal er en af de smukkeste og varmeste destinationer, du kan opleve i det sydlige Europa. Landet er særligt kendt for sin lange kystlinje og skønne badestrande. Portugal er dog meget mere end bare badeferie. Her finder du en imponerende natur, der skifter alt efter, hvor i landet du befinder dig. Er du til bjerge, bør du rejse til den nordlige del af landet, hvorimod den sydlige del byder på skovområder. Kulturen er særligt en af de ting, der gør Portugal til noget ganske særligt. Inde på fastlandet finder du smukke byer, der ikke har ændret sig de sidste hundredvis af år, og uanset hvor du befinder dig, vil du møde et køkken, der med stor sandsynlighed giver dig en lækker kulinarisk oplevelse.

Læs mere om udvalget af rejser til Portugal med Escapeaway

Sådan finder du en billig pakkerejse til Portugal

Vi har her hos Escapeaway bygget en søgemaskine, der tillader dig at finde frem til de billigste fly og bedste hoteller ved blot at indtaste dine informationer og ønsker. Hvis du blot ønsker, at din rejse skal være billig, kan du benytte vores lavpriskalender, der viser dig, hvornår det er billigst at rejse til din ønskede destination. Når du rejser til Portugal, kan du vælge at rejse fra alle favoritlufthavnene – København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg. Når du har valgt, hvilken lufthavn der er mest belejlig for dig at rejse fra, skal du vælge en ankomstlufthavn, der ligger nær den destination, som du vil rejse til.

Vi har fly, der flyver til alle dele af Portugal. Du kan blandt andet flyve til Lissabon, hvor du kan opleve ægte storbystemning og massevis af kultur. Du kan også lande i Porto Lufthavn, der kun ligger 11 km fra selvsamme by, og som er Portugals næststørste by. Vælger du at lande i Faro Algarve Lufthavn, er du ikke langt fra en solrig badeferie langs kysten.
Gør det nemt for dig selv ved at samle det hele i én samlet pakkerejse.

Læs mere her om:

>> Pakkerejser til Algarve
>> Pakkerejser til Madeira
>> Pakkerejser til Lissabon

Kort over Portugal

Populære hoteller i Portugal

Portugal, Madeira, Funchal
9,7
Fabelagtigt
420 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,9
Fabelagtigt
820 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 19 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Madeira, Funchal
9,4
Fabelagtigt
788 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)