Rejser til Braga

Braga ligger i den nordvestlige del af Portugal og er landets 3. største by - kendt for talrige imponerende bygningsværker. Rejs til Braga med Escapeaway og oplev en levende, lille storby med et smukt centrum. Book din rejse til Braga med Escapeaway i dag!

Braga har været et handelscenter gennem umindelige tider - romerne døbte byen Bracara Augusta allerede i 296 f.Kr. Det er oplagt at besøge Braga på en rejse rundt i den nordlige del af Portugal - læs mere om de udvalgte hoteller vi tilbyder i området, eller få inspiration til din rejse med en af vores rundrejser.

Religiøse seværdigheder

Efter en lang Kristen historie er Braga stadig i dag Portugals religiøse centrum. Portugals biskopper har hjemme i Braga, og byen har været så vigtig i Kristendommens historie, at nogle kalder den "Det portugisiske Rom". Denne rige religiøse baggrund giver sig udtryk i mange flotte kirker og paladset Antigo Paço, der er landets bispesæde. Facaden på biskoppens palads stammer oprindeligt fra det 14. århundrede, men er blevet ændret ved flere lejligheder siden da.

Igreja de Bom Jesus de Monte 

På bakken øst for Braga ligger en af Portugals mest berømte turistattraktioner. Bygningen af Igreja de Bom Jesus de Monte blev påbegyndt i 1776, og trappen i barok-stil symboliserer korsets fjorten stationer og leder samtidigt de besøgende op til kirken. Stedet er utroligt smukt - og en af de seværdigheder man skal se.

Gå i romernes fodspor

De tilbageblevne strukturer fra Romerriget bliver stadig mere blotlagte af arkæologiske projekter. Man mener, de romerske strukturer i Braga er blandt de allerstørste på hele den iberiske halvø, og man har i de senere år gjort meget for at lette adgangen til disse for turister.

Oplevelser i nærheden af Braga

Området omkring Braga byder på mange seværdigheder, der kan nås i bil på selv en kortere ferie. Mange af disse har forbindelse til byens vigtige religiøse rolle. Der er også kurbyer nord for Braga. Den fantastiske nationalpark Parque da Penada Gerêz ligger nordøst for Braga og opfattes som værende blandt de vigtigste naturområder på den iberiske halvø.

Den nærliggende flod Cávado byder på spændende natur og bringer vand til omfattende landbrug og frugtproduktion, men vil man virkelig have smæk for skillingen, skal man kigge mod syd og den imponerende Douro-dal. På vejen kan man besøg en anden provinsby, Guimaraes, hvor man bl.a. kan opleve en meget velbevaret borg.

Sådan booker du en rejse til Braga

Med Escapeaway kan du rejse til Braga fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi giver dig flybilletter med rutefly til nettets bedste priser, pakker det sammen med vores udvalgte hoteller i Portugal, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti. Fra lufthavnen i Porto er der ca. 45 minutters kørsel til Braga.

Glæd dig til en god ferie i Braga med Escapeaway.

>> Læs mere om rejser til Nordportugal her
>> Læs også om pakkerejser til Portugal med Escapeaway

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Braga