Rejser til Espinho

Ikke langt fra storbyen Porto finder man den charmerende badeby Espinho med en lækker Atlanterhavsstrand og kort afstand til Douro-dalen. Rejs til Espinho med Escapeaway og oplev det bedste af Nordportugal. Book din rejse til Espinho med Escapeaway i dag!

Engang var Espinho en lille fiskekonserves landsby, men nu har den luftige kystby Espinho 20 km syd for Porto udviklet sig til et fuldt flyvefærdigt feriested. Espinhos lange strækning med gylden sandstrand tiltrækker ferierende fra hele det nordlige og centrale Portugal, især i juli og august, når havtemperaturen er varmest. Mange der rejser med os til denne del af Portugal rejser på en skræddersyet rundrejse. Vi er specialister i rejser til Portugal og tilbyder i området omkring Espinho en række håndplukkede hoteller.

Seværdigheder

Espinho er et af portugisernes mest populære feriesteder i Nordportugal, men efterhånden har også turister fra andre lande fundet vej til Espinho. Rejser du til Nordportugal kan du overveje at bo nogle dage i Espinho eller blot besøge byen på en udflugt. Selv nyder vi at tage til Espinho når vi besøger Porto i de varme sommermåneder, for det tager kun 30 minutter i bil og det er dejligt med en dukkert i Atlanterhavet, ofte efterfulgt af en god frokost med friskfanget fisk.

Med adskillige første-klasses hoteller, et neonglimtende kasino og talrige fiskerestauranter at tilbyde, så garanteres sommerbesøgende et fornøjeligt ophold inden for bekvem afstand af den travle by Porto længere oppe ad kysten.

Espinho, byder på en af Nordportugals bedste strande, som kan betragtes som en seværdighed i sig selv. Langs stranden løber en promenade med fast belægning, hvor man kan cykle eller gå og nyde det friske brus fra havet.

Oplevelser i nærheden af Espinho

Inden for 3 km fra Espinho ligger én af de ældste golfbaner i verden. Porto Golfklub blev åbnet i 1890, og er en par-71 bane, er 5.668 m lang og er mest bemærkelsesværdig for sine friske atlanterhavs-vinde og fantastiske havudsigter. Klostret Sao Salvador at Grijo 6 km inde i landet er bygget i det 16. århundrede og indeholder Rodrigues Sanchos gravkammer. Han var uægte søn af Kong Sancho og hans elskerinde, den smukke Ribeirinha.

Sådan booker du en rejse til Espinho

Med Escapeaway kan du få en problemfri og sikker rejse til Espinho, med mulighed for afrejse fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, til den internationale lufthavn i Porto. Vores smarte søgemaskine støvsuger nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly, og kombinerer dem med udvalgte hoteller i Nordportugal. Det hele samles i en pakkerejse med Rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken for den bedste oplevelse når du kommer frem. God tur!

>> Læs mere om vores rejser til Portugal
>> Sådan bestiller du en pakkerejse til Portugal

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Espinho