Rejser til Esposende

Flankeret af frodig-grønne fyrreskove er Esposende en gammel fiskerlandsby i Portugal med nogle fine gamle bygninger og luftige torve. Med en idyllisk placering ved floden Cavados munding, ca. 50 km nord for Porto, er Esposende en populær ferieby for folk i det nordlige Portugal, der til fulde nyder områdets fortrinlige bademuligheder i sommermånederne.

Seværdigheder 

Arkæologiske udgravninger omkring Espinho har afsløret resterne af en romersk by og gravplads. Også værd at se er ruinerne fra den gamle fæstning fra det 18. århundrede, mens byens sognekirke, Misericordia, blev bygget i det 16. århundrede. Kapellet Our Lord of the Navigators har imponerende rigt udsmykkede malerier og forgyldte billedskærerarbejder.

Oplevelser i nærheden af Eposende

Ofir på sydbredden af Cavado floden byder på en vidtstrakt gylden sandstrand, ideel til badning, surfing og windsurfing. Lige syd for Ofir og dateret tilbage til romersk tid, er den søvnige landsby Fao tæt på den gamle romerlejr Belinho og ruinerne af klostret Banho. Besøgende, der kører i landskabet langs floden, belønnes med panoramaudsigter og ugenerte steder velegnet til svømning eller picnic.

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér