Hideaways og boutique-hoteller i Porto E Norte

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Porto E Norte lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Porto E Norte når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Porto E Norte være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hideaways i Porto E Norte

 • Gæstebedømmelser 9,0
  Porto
  7 hoteller
  "Porto - byen med livsglæde", lokker med en smuk gammel bymidte, gode vinbarer og gyldne tage. Her kan du nyde lange middage på storslåede fiskerestauranter, slentre gennem søvnige gader og nyde en aperitif i solnedgangen.
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Pinhao
  3 hoteller
  Pinhão ligger lige der, hvor Duoro-floden løber sammen med den lille Pinhão-flod. Området er kendt som et mekka for vinelskere. Den charmerende lille by har ingen særlige attraktioner i sig selv, men er et godt udgangspunkt for at udforske de ... mange nærliggende vingårde. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,2
  Peso da Régua
  2 hoteller
  Peso da Régua er det officielle centrum for det berømte portvinsdistrikt i det nordlige Portugal. Det var herfra, at vintønderne blev sejlet ned ad Douro-floden. Sådan er det ikke længere, men byen er stadig et godt udflugtsmål for vinentusiaster.
 • Gæstebedømmelser 8,6
  Viana do Castelo
  2 hoteller
  Viana do Castelo ligger, hvor Rio Lima udmunder i Atlanterhavet. Her lå engang udskibningshavnen for Portugals flåde. I dag krydser mange af den historie rige bys besøgende blot over floden for at nyde en afslappende dag på den lange, gyldne sandstrand.
 • Amarante
  1 hotel
  Amarante har været hjemsted for mange af Portugals mest berømte kunstnere og digtere. Den smukke by og det omkringliggende naturskønne område er også utroligt inspirerende og værd at se med sine gamle byer, quintas, vinmarker og slotte.
 • Caminha
  1 hotel
  Caminha i det nordligste Portugal er et lidt overset rejsemål, hvor byens liv uden for den absolutte højsæson domineres af de lokale. Der er masser at se og opleve nær denne gamle by med både strande, floder, bjerge og dybe skove i det omkringliggende ... område. Læs mere