Rejser til Pinhao

Fantastisk beliggende, hvor Douro og Pinhão floderne løber sammen, 22 km op ad floden fra Peso da Régua i Portugal, udgør den lille by Pinhao portvinsområdets epicenter, på et sted, hvor jorden og klimaforholdene anses for at være de allerbedste. Oplev det nordlige Portugal på en rejse med Escapeaway, vi er specialister i rejser til området omkring Pinhao hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie. 

Druehøst 

Skønt Pinhao er en søvnig by det meste af året, så eksploderer den af aktivitet om efteråret under den årlige druehøst, som tiltrækker plukkere fra hele landet. I det hele taget er det en stor oplevelse at rejse rundt i Portugal i efteråret hvor man i de forskellige vinområder er i gang med høsten, det er en helt speciel stamning og gør blot ens ferie endnu mere autentisk.

Seværdigheder 

Pinhao er populær for sin fredfyldte beliggenhed ved floden og de omkringliggende områder, og den er et mekka for vinelskere.

Det firestjernede Vintage House Hotel i Pinhão, der er bygget der, hvor en vingård lå i det 18. århundrede, tilbyder jævnlige smagninger og forskellige kurser, der omfatter de forskellige vintyper, hvordan de fremstilles og indkøb og oplagring.

Oplevelser i nærheden af Pinhao

Mellem Pinhão og Pocinho, en lille by 40 km østpå langs floden Douro, passerer jernbanelinjen med kig til nogle af de mest berømte portvinsgårde. Croft’s Quinta da Roeda, Graham’s Quinta dos Malvedos og Cockburn’s Tua kan alle ses fra toget. Længere fremme er to af de største vingårde: Taylor’s Quinta de Vargellas og Symingtons’ Quinta do Vesuvio, som begge har deres egen private jernbanestation.

Sabrosa, kort tids kørsel mod nord fra Pinhão, er fødestedet for Fernão de Magalhães (Ferdinand Magellan), der blev født der i 1480. Et skib fra hans flåde på fem (ført af baskeren Juan Sebastian de Elcano) var det første til at foretage en verdensomsejling mellem 1519 og 1522. Magellan selv blev dræbt undervejs på Philippinerne.

En anden attraktion i nærheden af Sabrosa er Vila Mateus, hjemsted for den verdensberømte rosévin.

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Pinhao

Hvad siger gæsterne i Pinhao?

9,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser