Almada Wine House

Officiel kategori

Vores vurdering

86 anmeldelser
Beskrivelse

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

Almada Wine House tilbyder 9 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle lejligheder er individuelt indrettede i moderne stil med lyse farver og materialer. Nogle lejligheder har balkon eller terrasse. Sengene har madrasser og sengetøj af højeste kvalitet. Alle lejligheder har moderne faciliteter såsom tv, gratis Wi-Fi og aircondition. De private badeværelser har bruser med regnbruser, toilet, hårtørrer og gratis toiletartikler. Lejlighederne har desuden eget tekøkken med køleskab, komfur, mikroovn, køkkenredskaber og spiseplads.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Almada Wine House. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Rua Do Almada 142
4050-031 Porto

Koordinater

Latitude: 41.1475
Longitude: -8.6121

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Portugal, Porto E Norte, Porto
 • Nærmeste lufthavn: 19 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Porto E Norte, Peso da Régua
 • Nærmeste lufthavn: 125 km
 • Nærmeste by: ca. 3.9 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Porto E Norte, Porto
 • Nærmeste lufthavn: 21 km
 • Nærmeste strand: ca. 6.2 km
 • Internetadgang/Wi-Fi