Rundrejser i det nordlige Portugal

Det er perfekt at holde ferie med en bilrundrejse i det nordlige Portugal. Udover både vin- og middelalderruter er der i denne del af landet et specielt klima, der sørger for, at området er særligt frodigt. Det betyder, at når man kører rundt i det nordlige Portugal, vil man ikke kun se vinstokke og vinmarker, men man vil også kunne nyde synet af utallige figen-, mandel-, oliven- og citrustræer. Af disse har især oliventræerne en særlig betydning for landet, fordi produktionen og eksporten af olivenolie i Portugal er meget stor.

Autentisk oplevelse af landet

Når man er på bilrundrejse i det nordlige Portugal, har man mulighed for at besøge de helt små landsbyer, hvor selv ikke offentlig transport eksisterer. Det betyder færre turister og en mere autentisk oplevelse af landet. Man kan besøge de små hemmelige kroge i det nordlige Portugal, når man har en bil til rådighed, og samtidig kan man nyde stor frihed af ikke at være bundet af planlagte rundture i området. Man kan altså selv bestemme, i hvilket tempo man ønsker at opleve Portugal.

Når man er på bilrundrejse i det nordlige Portugal, er der ofte booket hotel på forhånd, så man ikke behøver at bekymre sig om, hvor man skal slappe af efter en lang og spændende dag bag rattet.

Unikke hideaways i Nordportugal

Hvis du har lyst til at opleve Nordportugal på en bilrundrejse, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-hoteller og ferieboliger, som vi i Escapeaway personligt har håndplukket med vægten lagt på hoteller, der har autenticitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways i Nordportugal kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways i Nordportugal.

>> Læs mere om bilrundrejser