Rejser til Vila Nova de Famalicao

Beliggende mod syd i den grønne Minho region i Portugal omkring 15 km vest for Guimarães, ligger Vila Nova de Famalicão, en travl markedsby, bemærkelsesværdig for sine kunsthåndværksarbejder og kvalitets lædervarer.

Seværdigheder

Bygget i det 13. århundrede på en bakke uden for Vila Nova de Famalicao ligger den romanske klosterkirke Sao Tiago de Antas med en fin døråbning fra overgangsperioden. Den indeholder et spidst kor, firkantede renæssance vinduer indsat i dens originale korrunding og vægge beklædt med gule azulejo glaserede kakler.

Oplevelser i nærheden af Vila Nova de Famalicão

Vila Nova de Famalicao tilbyder den perfekte base, hvorfra man kan se det bedste af den frodige, grønne Minho region. En kort biltur mod øst fører til Guimarães, en ældgammel by, som anses for at være nationens fødested. Tilsvarende mod nord ligger Braga, berømt for sine utallige kirker og vigtige valfartssteder for pilgrimme. 20 km vest for Vila Nova de Famalicão findes kystbyerne Povoa de Varzim og Vila do Conde, begge med lange sandstrande og udsøgte fiskerestauranter.

 

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hoteller i Vila Nova de Famalicao