Rejsetilbud til Portugal

Escapeaway er specialist i rejser til Portugal og har altid gode tilbud på rejser. Du finder pakkerejser, hvor vi sørger for flyreje, hotel eller feriebolig og lejebil, eller du kan vælge selv at arrangere rejsen til Portugal og "kun" købe et billigt håndplukket hotel eller feriebolig. Book et rejsetilbud til Portugal i søgemaskinen i dag!

I søgemaskinen kan du se alle vores rejsetilbud til Portugal, men er du på jagt efter en afbudsrejse, som vi kalder last minut eller andre kampagne tilbud, så klik på nedenstående link og se alle rejsetilbud hos Escapeaway.

>> Se alle rejsetilbud her

Hvor kan du rejse til i Portugal

Der findes masser af forskellige rejsetilbud til Portugal, hvad end du ønsker en storbyferie til den pulserende hovedstad Lissabon eller en mere rolig ferie i en af Portugals mange kystbyer. Portugal har kyst ud til det store Atlanterhav i både syd og vest, mens landet i øst grænser op til Spanien. Portugals storslåede natur består af høje bjerge og dybe dale, mens også oliventræer, vinstokke og korkege præger landskabet. Landets placering betyder, at der er et behageligt klima året rundt.

Det betyder derfor ikke noget, om du ønsker et rejsetilbud til Portugal om sommeren eller om vinteren. Om sommeren er der rig mulighed for en ferie på stranden, hvor det især er de mange gyldne sandstrande, der trækker folk til. Hvis man ikke ønsker at ligge i solen og dase, er der rig mulighed for at prøve mange forskellige former for vandsport, hvor blandt andet surfing er en meget populær sport.

Tager man et rejsetilbud til storbyen Lissabon, ser man straks hovedstadens historiske charme med de stejle gader og sporvognen, der bevæger sig gennem byen. I Lissabon finder man også Europas største akvarium, Oceanário, som gengiver livet i alle verdenshavene, samt Jerónimos-klostret der er en del af verdenskulturarven, og hvor en af de største søfarere har gravsted.

Algarve

Algarve med sine kilometervis af lange sandstrande er altid et eftertragtet rejsemål, når du søger en ferie med sol og sommer. Men Algarve er så meget andet end badeferie, og har du først besøgt baglandet og de små hyggelige byer, vil du sikkert give mig ret. Det er oplagt at kombinere en ferie på Algarve med både sol og vand samt kultur og natur.

>> Se rejsetilbud til Algarve

Lissabonkysten

Lissabonkysten var i mange år at finde blandt charterdestinationer hos flere danske rejsebureauer, men rejsemålet er så nemt at rejse til på egen hånd, at du ikke længere kan købe charterrejser hertil. Der er op til 4 daglige fly til Lissabonkysten, så det er nemt af finde gode tilbud. Både TAP Air Portugal, Easyjet og Norwegian flyver til Lissabon, og fra lufthavnen er der kun ca. 25 kilometer. Læs mere om rejser til Lissabonkysten med Escapeaway og se de gode rejsetilbud.

>> Se rejsetilbud til Lissabonkysten

Nordportugal

Nordportugal er nok det rejsemål, som har mindst besøgende fra Danmark, men dem der besøger regionen kommer normalt gerne igen! Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om jeg skal være glad for at her er så få turister, for jeg nyder selv, at her er god plads, når jeg rejser til et område som Douro, men omvendt så har Portugal virkelig brug for at få besøgende til landet og ikke mindst i det grønne nord. Du finder altid gode rejsetilbud til denne del af Portugal, for her er priserne virkelig lave i forhold til den kvalitet, som hotellerne tilbyder. En oplagt måde at opleve Nordportugal på er på en bilrundrejse, bo f.eks et par dage i Porto og drag så på oplevelser i Douro-dalen.

>> Se rejsetilbud til Nordportugal

Midtportugal

Den centrale del af fastlandet i Portugal er faktisk meget spændende og byder på en spændende historie, fantastiske strande og vidunderlig mad og drikke. Fra Lissabon til Porto er der kun ca. 280 kilometer, så du kan sagtens drage på udflugt til Midtportugal, hvis du opholder dig i en af de to byer. Oplagt er det også at rejse på en bilrundrejse og bo et par dage på et af de udvalgte hideaways i denne del af landet.

>> Se rejsetilbud Midtportugal

Madeira

Blomsterøen Madeira ligger ca. 1,5 times flyvning fra fastlandet i Portugal og er en oplevelse for alle, der elsker flot natur. I mange år har man i Danmark haft indtryk af, at folk der rejste til Madeira var "gamle" mennesker, og intet kunne være mere forkert. Det er gæster i alle aldre, der holder ferie på Madeira og fælles for stort set alle er, at de kommer her for at vandre i den flotte natur eller bare nyde det dejlige klima. Finder du et godt rejsetilbud til Madeira, vil du opleve, at øen på ingen måde er et sted, hvor tiden har stået stille, f.eks finder du på Madeira et imponerende udvalg af restauranter, som laver mad af meget høj klasse, vel og mærke til priser, som er til at betale.

>> Se alle rejsetilbud til Madeira
>> Se også afbudsrejser til Portugal her