Villa i Portugal

Hvis du gerne vil bo lidt for dig selv, så er en ferievilla i Portugal et oplagt valg. Med plads til hele familien, og faciliteter til at lave mad, evt. med egen pool, er her optimale betingelser for en vellykket ferie. Hos Escapeaway kan du booke en villa til din ferie i Portugal på spændende destinationer som Algarvekysten, Madeira, Lissabon og Azorerne.

Vi har sjældent besøgt et land, der har så mange forskellige landskaber at byde på som Portugal. Derfor er vi ikke bange for at anbefale en rejse dertil, hvis du er en af dem, der tager på ferie for at opleve naturen og godt kan lide at være lidt på landet. Fra bjergene i nord, de vilde og ensomme landskaber i den centrale dele af landet til de langstrakte strande i Algarve, er der natur og landskaber til ethvert temperament i Portugal. Heldigvis samarbejder vi med ferievillaer over hele Portugal, så du blot skal vælge det sted, der passer bedst på dine ønsker.

Vælger du for eksempel en villa i det nordlige Portugal, kan du udforske den tyndest befolkede og mest uberørte del af landet. Her behøver du ikke dele de smukke skove i nationalparken Peneda-Geres med ret mange andre turister. Du bliver til gengæld nødt til at dele med den iberiske ulv og de store ørne, der lever i de dybe dale. Mere friserede er vinterrasserne, der klynger sig til siderne af Douro-dalen længere mod syd. Her kan I fra jeres villa udforske en perlerække af charmerende middelalderbyer og stemningsfulde vingårde.

Helt anderledes er de vilde kyststrækninger fra Algarve til Lissabon, hvor den udsigte over havet giver minder om fortidens opdagelsesrejsende, der tog afsted fra Portugal og udforskede hele verden. Den længsel kan man nemt forstå, når man står alene på en klippeskrænt ved kysten og kigger ud over det endeløse hav. Vi har ferievillaer over hele landet, og hvis et enkelt område ikke er nok, kan vi skræddersy en rundrejse mellem forskellige villaer, der tager dig rundt til nogen af de smukkeste og vildeste landskaber på den iberiske halvø.

>> Få information om alle rejser til Portugal

>> Læs mere om villa

Kort over Portugal

Populære hoteller i Portugal

Portugal, Algarve, Quarteira
  • Nærmeste lufthavn: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Porto E Norte, Valenca do Douro
9,5
Fabelagtigt
979 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 152 km
  • Nærmeste by: ca. 13 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Carvoeiro
9,4
Fabelagtigt
1023 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Afstand til centrum: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Plads til hele familien i en villa

Er du på udgik efter unikke ferieminder, må du heller ikke glemme de portugisiske øgrupper Azorerne og Madeira. Med udgangspunkt i din villa, kan du her opleve en portugisisk kultur, der er helt sin egen, og ikke mindst noget af landets mest spektakulære natur. Har du bestilt en villa med eget køkken, kan du samtidig nyde muligheden for at udforske de lokale markeder og havnene. Her kan du købe friskfanget fisk og skaldyr, så du kan servere et festmåltid for dine venner og familie.

Næsten uanset hvor du ønsker at booke en villa i Portugal, kan i udvalget her hos Escapeaway finde en, der passer. Muligheden for at holde ferie med ekstra privatliv, hvor man kan følge sin egen rytme, tiltaler mange af vores gæster. Villaer er desuden et populært valg, når en større familie eller vennegruppe skal afsted sammen. Skal du fejre en rund fødselsdag eller anden mærkedag, er et godt alternativ til en traditionel fest netop en generationsferie i en villa i Portugal. Med god plads, som I ikke skal dele med andre, kan I se frem til en ferie med masser af kvalitetstid og fælles oplevelser.