5 af verdens billigste rejsemål

Strand på Algarve
Algarve er ét af de rejsemål i Europa, som stadig ikke koster så meget

Drømmer du om en eksotisk rejse, der ikke sprænger budgettet? Nogle af verdens smukkeste rejsemål er heldigvis også blandt de billigste rejsemål, i hvert fald i forhold til selve opholdet. Se her, hvor i verden, du får mest for pengene.

Det er ikke kun prisen på flybilletten, som er afgørende for, hvor du finder de billigst rejsemål til din surt opsparede ferie. Ofte kan selv fjerne rejsemål i sidste ende være det billigste valg, når omkostningerne til hotel, mad osv. inkluderes i regnestykket.

Herunder får du vores bud på en håndfuld spændende og billige rejsemål – nære og fjerne – som alle kendetegnes ved et lavt prisniveau.

Vietnam

Fra pulserende Hanoi til eksotiske Da Nang – Vietnam er stadig uberørt af masseturismen, og med nogle af Asiens bedste strande, en spændende kultur samt ikke mindst særdeles lave priser er det en oplagt kandidat til et af verdens billigste rejsemål.

Både kysten og det dramatiske bagland byder på store naturoplevelser og et autentisk udtryk. Oplev det smukke land, mens det endnu er uforstyrret og nyd godt af et prisniveau, der ikke findes magen til i nogle europæiske lande.

Se rejser til Vietnam her

Thailand

Thailand er allerede et af danskernes favoritrejsemål i vintermånederne, og det lave prisniveau er uden tvivl en af grundene. Ikke blot byder landet på et væld af idylliske badestrande; det er også muligt at leve komfortabelt i ferien uden at vælte feriebudgettet. Du skal typisk ikke betale mere end 2-300 kr. for et godt hotelværelse og en restaurantmiddag kan fås fra kun 30 kr.

En af grundene til at Thailand er et billigt rejsemål trods den store afstand til Europa, er de gode forbindelser via lufthavnen i Bangkok, hvorfra der kun er en kort rejse til lands eller i luften til eksotiske rejsemål i verdensklasse.

Se rejser til Thailand her

Sri Lanka

Øen Sri Lanka i det Indiske Ocean byder på en fantastisk variation i natur med alt fra lange sandstrande til frodige, grønne bjerge. Dertil kommer et mangfoldigt dyreliv, buddhistiske templer, kæmpe teplantager og naturligvis ikke mindst en venlig og imødekommende befolkning.

Selv om Sri Lanka har været et kendt rejsemål i ligeså mange år som mange af de andre populære lande i Sydøstasien, er landet langt mindre overrendt. Finder du en billig flybillet hertil, har du klaret den største post på budgettet, da både overnatning og mad er meget billigere end det kendes fra europæiske rejsemål. En god middag på et fint hotel koster for eksempel sjældent over 75 kr.

Flyv til lufthavnen i Colombo, hvorfra de fleste billige rejsemål på Sri Lanka er indenfor kort rækkevidde.

Se rejser til Sri Lanka her

Mexico

Stadig flere danskere får i disse år øjnene op for Mexico som vinterrejsemål. Unikke kulturelle og historiske seværdigheder kombineret med caribiske bounty-strande er da også i sig selv grund nok til at rejse til Mexico på ferie.

Endnu et plus er dog det lave prisniveau, hvor Mexico er et af de billigste rejsemål med priser på mad og drikke som er et stykke under europæisk niveau. Til gengæld trækker sikkerhedssituationen i landet lidt ned.

Se rejser til Mexico her

Portugal

Har du ikke mange feriedage til rådighed, eller orker du bare ikke at starte ferien med en lang flyrejse, er der heldigvis også flere billige rejsemål tættere på Danmark. Sammenlignet med andre populære lande omkring Middelhavet er Portugal for eksempel et prisvenligt alternativ.

Er det en billig badeferie, du søger, er Portugals sydligste region, Algarve, flere gange blevet kåret til en af Europas billigste badeferie-destinationer. Du får dog også meget ferie for pengene i for eksempel hovedstaden Lissabon.

Se rejser til Portugal her

 

Velkommen til Escapeaway 

Hos os kan du skræddersy din rejse præcis som det passer dig, enten med direkte fly eller med mellemlanding. Du kan dertil vælge blandt vores nøje udvalgte hoteller.

Pssst…. gå ikke glip af et kig på vores unikke Hideaways-hoteller

Vi anbefaler også at du lejer en bil, for at få de bedste muligheder for at opleve området, du rejser til.

 

Ønsker du at få ferietips, gode tilbud og meget mere spændende rejseinspiration?  Klik her og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

>>> Læs mere om vores Hideaways-hoteller

>>> Læs mere om Escapeaway

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere