7 grunde til at vælge et hideaway

Hideaway Escapeaway
Charme, sjæl og "gemmestedsfaktor" - det er hvad du finder på hideaway-hoteller

Hos Escapeaway har vi mange gode hoteller – ja, faktisk er alle vores hoteller gode, hvis du spørger os, for hvert og et er nemlig personligt udvalgt af os. Men der er bare nogle hoteller, der skiller sig ud fra mængden, og hoteller der har “det lille ekstra”. Charme, atmosfære og indretning er faktorer, der netop kan få et hotel til rigtigt at skille sig ud. Og er det et hotel af mindre størrelse med masser af personlighed, og som også ligger lidt gemt væk fra mængden, så er det, hvad vi kalder et hideaway. Her har vi samlet 7 gode grunde til, at du skal vælge et hideaway til din næste ferie.

1. Du vil opleve de populære destinationer – men ikke bo i turistmængderne

hotel med pool

Selvom mange af de populære destinationer måske er bedst kendt for at være turistmagneter, så findes der på mange af disse destinationer også små hyggelige hideaways, du i stedet kan vælge. Disse er som regel beliggende lidt ude for de populære og turistede områder, men kan også findes gemt på f.eks. roligere gader i storbyerne. Så vil du for eksempel på badeferie eller på storbyferie, men orker du ikke de store og larmende hoteller i turistmasserne, så kan du altid vælge et hideaway.

2. Du vil på en romantisk parferie

romantisk hideaway

Skal du og din partner på ferie sammen, og ønsker du at stemningen og romantikken skal være i fokus, så skal du vælge et hideaway. Den intime stemning finder man bare ikke på samme måde på et stort hotel med børnefamilier og vandland. Ofte er hideaway-hoteller hyggeligt og romantisk indrettet, og giver dermed de perfekte rammer for en romantisk parferie.

Du kan se vores udvalg af romantiske hoteller her

3. Du vil have ro og fred på din ferie

hideaway

Vil du bo i rolige omgivelser langt væk fra stress og jag, så er det ikke en storbyferie du skal vælge, ej heller et stort All Inclusive-resort ved en populær badestrand. Tværtimod, så skal du vælge et hideaway, der måske ligger ude på landet, på en bjergside eller i en lille landsby. Mange af vores landhuse i Italien – de såkaldte agriturismi – giver netop sådan en oplevelse i autentiske og rolige omgivelser.

Du kan se vores udvalg af agriturismi her

4. Du vil have en autentisk oplevelse af lokallivet

lokalliv

Man kommer ikke tættere på kulturen og lokallivet i et land, end at bo hos nogle af de lokale. Hos Escapeaway har vi som sagt mange landhuse og små hoteller, som er familieejet og administreret af de lokale selv. Og netop mange af disse typer ferieboliger kategoriserer vi som hideaways. Mange af disse byder på en lang historie og er beliggende i autentiske omgivelser på landet, langt væk fra turisterne. Her finder du også ofte en lille lokalproduktion af f.eks. vin, olivenolie og andre afgrøder, som giver en god mulighed for at opleve det lokale hverdagsliv og smage på områdets specialiteter. 

Du kan se vores udvalg af hoteller i landlig idyl her og vores udvalg af vingårde her

5.  Du vil opleve ukendte destinationer

ukendte destinationer

Er du eventyrlysten, og vil du udforske nogle af de mere ukendte destinationer som f.eks. Montenegro eller Albanien, eller vild natur i bjergene, langt fra turistdestinationerne, kan du med fordel vælge et hideaway-hotel. Så får du de bedste rammer for at opleve kulturen, landet eller naturen helt tæt på, og dermed en autentisk ferie i spændende omgivelser.

6. Du vil bo på et unikt og personligt indrettet hotel

unikt hotel

Mange af de store hoteller og hotelkæder har en simpel og tidsløs indretning der ikke byder på meget charme, personlighed eller detaljer – og de ligner også ofte hinanden. Vil du bo på et hotel med atmosfære og masser af personlighed samt en unik indretning, skal du vælge et hideaway – for hvert af disse er unikke og ikke to er ens.

7. Du vil bo på et hotel med tema

brewdog
Brewdog Doghouse i Manchester er et hotel med øl-tema

Vil du have en sjov og anderledes hoteloplevelse på din ferie, skal du vælge et hideaway. Mange af disse har nemlig deres helt eget tema, gennemført fra start til slut. Hos Escapeaway finder du bl.a. hotel med øltema, naturtema og mange flere sjove og anderledes temaer.

Du kan læse mere om hideaways og se vores udvalg her 

Mere fra Sofia Frederikke Bach

10 steder du skal besøge på din ferie i Bruxelles

Bruxelles er Belgiens hovedstad, og en skøn destination for din storbyferie. Her...
Læs mere