Amalfikysten – nyt rejsemål hos Hideaways rejser

Læs her om rejser til Amalfikysten, det nye rejsemål i programmet hos Hideaways, specialist i rejser til Amalfikysten hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger.

Amalfikysten er en af verdens smukkeste kyststrækninger og personligt er det et af de rejsemål som jeg altid vender tilbage til, her er bare så utroligt smukt!

Amalfikysten er også et meget populært rejsemål blandt turister fra Italien og resten af verden, og det kan derfor være svært at få plads på de bedste hoteller og ferieboliger, vel og mærke til de rigtige priser. Personlige relationer betyder derfor meget på Amalfikysten ligesom på mange andre rejsemål. Det betyder ganske enkelt meget om ejeren af et hotel eller feriebolig synes om dig, ellers takker de blot pænt nej tak til et samarbejde, for efterspørgslen er stor her på kysten, hvis du vil have en god kvalitet som er til at betale.

Jeg har fundet nogle små perler som du kan læse meget mere om på ved at klikke på efterfølgende link, og jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen til Amalfikysten på en rejse med Hideaways.

Se alle rejser til Amalfikysten

Sådan kan du rejse til Amalfikysten

Som altid hos Hideaways kan du vælge blot at bestille ophold på et af hotellerne eller ferieboligerne i vores program, eller en pakkerejse hvor der indgår flyrejse, ophold og billeje. På Amalfikysten tilbyder vi også rundrejser så du kan opleve andre rejsemål på samme rejse. Langtidsrejser, bryllupsrejser og vandreferie er blot nogle af de rejsetemaer som du kan læse mere om her på hjemmesiden. Husk du altid er velkommen til at kontakte os for mere information om vores rejser og få et skræddersyet tilbud på en rejse til Amalfikysten som er lavet 100% efter dine ønsker og behov.

Flyv til Rom eller Napoli

Den nærmeste lufthavn på de kendte rejsemål Amalfikysten og Sorrento er lufthavnen i Napoli. Fra Napoli skal du beregne ca. en time i bil til Amalfikysten og lidt mere hvis du rejser i højsæsonen. Der er i skrivende stund direkte fly til Napoli fra København hver lørdag. Fra Rom skal du beregne mellem 3 og 4 timer i bil. Det kommer meget an på hvordan trafikken er i selve Rom og så om du flyver til Ciampino lufthavn eller Fiumicino lufthavn. Der er fly til Rom dagligt fra København og fra Billund og Aalborg lufthavn flere gange om ugen. Du kan bla. Flyve med SAS, Norwegian, Ryanair og Easyjet til Rom.
I søgemaskinen kan du se alle rejser til Amalfikysten og vælge det flyselskab og de flytider som passer dig bedst!

Få mere inspiration til ferien

På vores blog om rejser finder du indlæg fra Amalfikysten og andre rejsemål. Vi skriver om kultur, natur, historie, mad, vin, seværdigheder og meget mere.

Læs f.eks blog indlægget: Amalfikysten bør du opleve mindst en gang i livet

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie

Palma de Mallorcas slotte og paladser

Hovedstaden på Mallorca, Palma de Mallorca, er en smuk by med mange...
Læs mere