Nok af sandstrande og cykelture? Tag en tur i Aqualand ved Arcachon!

Aqualand ved Arcachon
Har du brug for en dag med adspredelsepå din ferie i Frankrig. Så tag en tur i Aqualand ved Arcachon

Det er helt i orden at erkende, at man kan få nok af østers og vandrende klitter, de gode sandstrande og cykelture langs med strandpromenaden, der ellers typisk præger en ferie her ved Arcachon i Frankrig. Og er du afsted med familien, er der sikkert bred opbakning til en dag i et underholdende og uforpligtende vandland.

Vandrutsjebane og creperie

Aqualand er en del af en større kæde af parker, der ligger forskellige steder i Frankrig. I Aqualand ved Bassin d’Arcachon finder du en park for alle, der ønsker at muntre sig med vandaktiviteter og underholdning.

Her finder du naturligvis vandrutsjebaner i forskellige afskygninger og andre forlystelser med navne som The Wave, Black Hole, Crazy Race og Colorado, men der er også boblebad, pools til afslapning, ”Surf Beach” og deres egen version af ”Indiana Falls”. Trænger du til et hvil, er der også indrettet overdækket terrasse.

Aqualand ved Arcachon
Aqualandet ved Arcachon er et paradis for især børn

Når sulten melder sig eller når du trænger til en forfriskning, er her restaurant med traditionel fastfood, isbar og sandwichbar, samt creperie (pandekagebar) og endelig kan man bruge nogle af sine feriepenge i parkens souvenirbutik, der også sælger badetøj.

Desuden kan du få adgang til gratis opbevaringsboks og pusleborde, mens parkering koster omkring 4 euro pr. bil for en dag.

Praktiske oplysninger

Parken er åben hver dag fra midten af juni til start september fra kl. 10 :00 og frem til ca. Kl. 18-19 afhængig af perioden.

Rejser til Aquitaine

Kunne du tænke dig at opleve aqualandet ved Arcachon? Så se alle rejser til Aquitaine med Escapeaway her, hvor du blandt andet kan vælge mellem en lang række håndplukkede hoteller og ferieboliger i Aquitaine.

Tags fra artiklen
Mere fra Lars Henriksen

Barcelona sætter loft for turismen

Barcelona er én af Europas mest besøgte storbyer, men turismen er ifølge...
Læs mere