Auberge de Tavel tildeles fornem pris og betegnelse “Maître-restaurateur”

Det er nu altid godt at vide, at man ikke er helt gal på den, ikke? For da jeg besøgte Auberge de Tavel og Corrine forrige gang, understregede jeg da også, at Auberge de Tavel er et besøg værd på grund af den gode mad i den hyggelige restaurant. Nu er der et flot bevis for, at Corrine kan noget med at trylle i køkkenet.

Auberge-de-Tavel-forret

Auberge de Tavel er blevet tildelt den fornemme pris og betegnelse “Maître-restaurateur” som er en betegnelse, der gives til restauranter, der adskiller sig særlig positivt fra mængden af andre gode restauranter. Typisk fransk, så er der en meget lang liste af ting som skal være opfyldt inden, for at en restuarant kan få denne titel, men det allervigtigste er, at prisen gives med begrundelsen:
”Et godt køkken og restaurant som under ingen omstændigheder ikke serverer færdigretter, men som tilbyder sine spisende gæster et spændende varieret menukort lavet med friske produkter fra lokale egnsproducenter”.

Auberge-de-Tavel-lam

Sagt med andre ord – god mad lavet med friske gode råvarer og en god portion kærlighed.
Det bliver ikke bedre, og er en velfortjent pris til det hyggelige Auberge de Tavel.

Auberge-de-Tavel-ost

Så hvis du elsker god mad (og god vin ikke mindst) og ikke har bestilt sommerferien endnu, så skal du overveje et (kur)ophold hos Corrine på Auberge de Tavel.

Læs også: Mad og drikke på din ferie i Frankrig

Auberge-de-Tavel-dessert

Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere