Boutique-hotel ved den ‘grønne’ strand

Praia Verde Boutique Hotel på Algarve er netop blevet et nyt familiemedlem her hos Hideaways, og det tog sin tid, for det var ikke lige sådan at få lov til at sælge dette hyggelige hotel på Algarvekysten. Faktisk skulle der gå et helt år fra vores første besøg, til vi nu endelige kan tilbyde rejser til dette gemmested. Praia Verde betyder den ‘grønne’ strand, og når du har set stranden, forstår du hvorfor!

Praia Verde Boutique Hotel sovevaerelse

På hotellet findes alt til en dejlig ferie og ikke mindst ligger hotellet i gåafstand til en af de bedste strande på kysten og er ligeledes en god base for udflugter i området. Besøg f.eks. Faro eller hvorfor ikke tage en dag til Sevilla i Spanien? Alle suites er indrettet med opholdsstue inkl. kitchenette og separat soveværelse. Her findes desuden bl.a. bar, restaurant og swimmingpool.

Bar på Praia Verde Boutique Hotel

Strand ved Praia Verde Boutique Hotel

Her har jeg fundet en film, der viser dig stranden ved Praia Verde Boutique Hotel, og er du blevet fristet så læs mere via nedenstående link om hotellet i min personlige beskrivelse af Praia Verde Boutique Hotel. Her finder du også mange flere billeder og fakta.

Læs min personlige beskrivelse af Praia Verde Boutique Hotel

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie

Palma de Mallorcas slotte og paladser

Hovedstaden på Mallorca, Palma de Mallorca, er en smuk by med mange...
Læs mere