Information om direkte fly til Sicilien fra Billund og Kastrup lufthavn

Etna på Sicilien

Aldrig før har der været så mange direkte flyruter fra lufthavne i Danmark til Sicilien som nu, og det gør også at priserne på flyrejser til Sicilien er faldet i forhold til sidste år.

Hele tre flyselskaber flyver i år direkte til Sicilien fra Danmark hvilket betyder at udvalget af flyruter aldrig har været bedre. Her kan du læse lidt information om de forskellige ruter og flyselskaber der flyver til Sicilien. Foruden de tre nedenstående flyselskaber som alle flyver direkte til en af de tre lufthavne på Sicilien, kan du i søgemaskinen også finder priser på rejser med flyselskaber som Air Berlin, Lufthansa og KLM. Her skal du dog mellemlande i f.eks Berlin, Amsterdam eller Frankfurt.

Norwegian til Catania

Det norske lavprisselskab Norwegian åbnede sidste år ruten fra Kastrup til Catania lufthavn på den vestlige side af Sicilien. Ruten flyves hver lørdag og den har åbenbart været så efterspurgt at Norwegian har valgt at indsætte en ekstra afgang hver tirsdag.

SAS til Palermo

Med SAS kan du i år flyve direkte til hovedbyen Palermo på Sicilien. SAS flyver direkte fra København til Palermo lufthavn hver fredag. Bemærk at ruten er en “kort” sommerrute og at SAS derfor kun flyver til Palermo fra juni til august.

Ryanair til Trapani

Ryanair har nu hele tre fly på sin base i Billund lufthavn og flyver bla. til Trapani lufthavn på Sicilien tre gange om ugen fra Billund. Der er afgang fra Billund med Ryanair til Sicilien hver tirsdag, torsdag og Søndag.

Opdateret mandag den 13. januar 2014: Ryanari har netop meddelt at man lukker ruten fra Billund lufthavn til Trapani således der ikke er flyvninger med Ryanair til Sicilien i sommer 2014.

Rejser til Sicilien med Hideaways

Hos Hideaways er vi specialister i udvalgte ferieboliger og hoteller på Sicilien. Du finder et stort udvalg af rejser til øen og du kan vælge selv at arrangere din flyrejse eller bestillen en pakkerejse hvor der indgår ophold på hotel eller i feriebolige, billeje og flyrejse.

Se alle rejser og priser til Sicilien »

Du kan også læse mere om Sicilien og få inspiration til din ferie her på bloggen, læs f.eks indlægget om hvorfor holde ferie på Sicilien

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere