Er Portugal et godt rejsemål til familieferie?

Familieferie i Portugal, her Algarve

Der er mange gode grunde til at tage på familieferie i Portugal, hvor man overalt kan finde spændende aktiviteter og oplevelser for både de mindste og de ældste i familien.

Overalt i Portugal ses eventyrlige kirker og slotte, hvoraf mange også kan besøges, så man kan komme ind og se dem på tæt hold. Børnene i familien vil måske snarere foretrække et besøg på Oceanárium i Portugals hovedstad, Lissabon. Oceanárium er Europas største akvarium, og her kan man opleve og lære alt om livet i verdenshavene lige fra eksotiske fisk til pingviner.

Det plejer at være et hit hos hele familien. Når man får nok af dyr, kan man besøge Robotarium X, som ligger lidt nord for Lissabon. Det er en zoologisk have, hvor dyrene er skiftet ud med robotter. Robotterne kan bevæge sig, og nogle af robotterne reagerer endda på lys, lyde og bevægelser.

Hvis man ønsker at holde familieferie i Portugal nær stranden, så er Algavekysten kendt for at have Europas bedste sandstrande. Der er strand så langt øjet rækker, og på grund af den lange kystlinje er der masser af plads, og man kan derfor være heldig at finde et sted, hvor man også kan nyde lidt fred og ro i solen.

>> Læs mere og book din familieferie i Portugal her
>> Læs mere om familieferie med Hideaways her

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere