Estalagem do Vale – en ideel base for en aktiv ferie på Madeira

Estalagem do Vale
Poolen på Estalagem do Vale

Hotel Estalagem do Vale er en 150 år gammel charmerende kro, der er blevet omdannet til hotel. Hotellet ligger et af de mest idylliske steder på Madeira, tæt på byen São Vicente i Portugal og udgør en ideel base for en aktiv ferie. Hovedbygningen har en farverig historie bag sig og er blandt andet blevet brugt som skole og hospital.

Estalagem do Vale
Estalagem do Vale har en fantastisk beliggenhed på det nordlige Madeira.

Idag byder Hotel Estalagem do Vale på 41 værelser, som alle er flot indrettet og alle værelserne har kabel-tv, internet, minibar, pengeskab og telefon. Skulle du have lyst kan du få serveret morgenmad på hotelværelset.

Morgenmaden er altid inkluderet ligesom du har mulighed for at bestille ophold med aftensmad. Som noget lidt usædvanligt tilbyder dette hotel også mini all inclusive, hvilket er en pakke bestående af morgenmad, frokost og aftensmad og samt drikkevarer fra kl. 10 om formiddagen til kl. 10 om aftenen.

Værelse på Estalagem do Vale
Værelsets indretning vil variere alt efter om du bor i det oprindelige hovedhus, hvor stilen er klassisk herskabsstil. De mere mere moderne standardværelser har til gengæld enten balkon eller terrasse.

Derudover kan Hotel Estalagem do Vale byde på sauna, solarium, tyrkisk bad, fitnesscenter, jacuzzi, swimmingpool, Legeplads, bibliotek, spillehal og mini golf. I hotellets restaurant kan du få serveret lækker portugisisk mad og du kan få serveret drinks i hotellets bar.

Estalagem-do-Vale-bar
Baren på Estalagem do Vale, hvor der er et særskilt all-inclusive kort med drikkevarer, hvor du frit kan forsyne dig.

Beliggenheden ved nordkysten gør dette hotel til et godt valg for dig, som har lyst til en aktiv ferie. Der starter således vandrestier ganske nær ved, ligesom du leje en mountainbike eller tage til Porto Moniz (ca. 30 min. kørsel) for at deltage i dykkerkurser.

Læs mere om Estalagem do Vale

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere