Få en unik naturoplevelse i Les Cévennes

Cevennerne
Cevennerne

Cevennerne – eller på fransk Les Cévennes – er et fantastisk naturområde i den i sydlige og centrale dele af Frankrig, som egentlig udgøres af en bjergkæde (der på sin side er en del af Centralmassivet), men som også byder på en nationalpark og smukke seværdige byer, middelalderborge og kirker.

Det vidtstrakte område kan besøges i bil, men også til fods, hvis du ønsker et mere indgående bekendtskab til de mange forskellige landskaber, monumenter og byer.

Gorges du Tarn

Området byder på spektakulære scenarier som “Gorges du Tarn” – Tarn-viadukten – med en næsten 50 kilometer lang panoramisk rute, eller Chateau de la Caze, som er et sen-gotisk slot fra 14. hundredetallet, der i dag er omdannet til hotel.

Vandfald i Cevennerne
Vandfald i Cevennerne

Forskellene i områdets mange seværdigheder er det helt særlige ved Les Cévennes: Middelalderborge, viadukter, grotter, klippeformationer, antikke broer, vandfald og floder ligger efter hinanden som perler på en snor og leder dig mod nye opdagelser.

Byer

Byen Florac er centrum for udflugter i Cévennes Nationalpark og også indgangen til det berømte “Corniche delle Cevennes”, som er endnu en panoramisk og fantastisk oplevelse. Jeg vil også anbefale et besøg i den pittoreske lille by Quézac med dens gotiske kirker, eller et visit i Sainte-Énimie for at se dens storslåede, antikke munkekloster, og sidst men ikke mindst et besøg ved Saint-Jean-Du-Gard med den berømte bro Pont Gard.

Florac
Florac er centrum for udflugter i Cévennes Nationalpark og også indgangen til det berømte “Corniche delle Cevennes”, som er endnu en panoramisk og fantastisk oplevelse

Et besøg i grotterne i Gargilan, som er nogle af de smukkeste i regionen med en dybde på 1500 meter og fantastiske flerfarvede stalagmiter, er også anbefalesværdigt.

Rejser til Frankrig

Kunne du tænke dig at besøge Les Cévennes i den sydlige og centrale dele af FrankrigSå se alle Escapeaway´ rejser til Frankrig her.

 

Velkommen til Escapeaway 

Hos os kan du skræddersy din rejse præcis som det passer dig, enten med direkte fly eller med mellemlanding. Du kan dertil vælge blandt vores nøje udvalgte hoteller.

Pssst…. gå ikke glip af et kig på vores unikke Hideaways-hoteller

Vi anbefaler også at du lejer en bil, for at få de bedste muligheder for at opleve området, du rejser til.

 

Ønsker du at få ferietips, gode tilbud og meget mere spændende rejseinspiration?  Klik her og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

>>> Læs mere om vores Hideaways-hoteller

>>> Læs mere om Escapeaway

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere