Få skøn pool og have i Sorrentos centrum

Hotel Antiche Mura
Hotel Antiche Mura

Hotel Antiche Mura ligger ved det centrale torv i Sorrento og hotellets fremragende beliggenhed udgør den ideelle base, hvis du ønsker at udforske Sorrento, samt de smukke omkringliggende områder, såsom Capri, Pompei, Ercolano og Amalfikysten.

Elegant villa

Hotel Antiche Mura blev bygget som en elegant villa i det 19. århundrede og blev totalt renoveret i 2005. Hotellet kombinerer elegant indretning med traditionel italiensk stil og der er stor komfort i alle hotellets værelser. Antiche Mura har en charmerende hall med en stor og imponerende lysekrone, der byder gæsterne velkommen i et fornemt og behageligt miljø.

Et af værelserne på Hotel Antiche Mura
Et af værelserne på Hotel Antiche Mura

Hotellet byder også på en elegant bar, hvor du kan nyde en drink i en afslappende atmosfære med antikke møbler og malerier.

Skøn swimmingpool

I hotellets have vil du finde en skøn swimmingpool, hvor du kan tage dig en forfriskende dukkert, omringet af citrus- og appelsintræer. I haven er der også en poolbar i sommersæsonen, hvor du kan bestille noget koldt at drikke.

En del af den skønne have på Hotel Antiche Mura
En del af den skønne have på Hotel Antiche Mura

Alle 52 værelser, der findes i forskellige kategorier og størrelser, byder på stor komfort og innovativ teknologi og har som minimum aircondition, minibar, værdiboks, telefon, satellit TV, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Enkelte værelser har også en lille balkon.

Læs mere om Hotel Antiche Mura her.

Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere