Ferie for hele familien, tag børnene med på et hideaway

Ideen om at komme væk fra hverdagens stress og jag tiltaler ikke mindst de mange fortravlede danske børnefamilier. Og mange af vores hideaways er da også særdeles velegnede til familieferie.

Vores hideaways, som er håndplukkede hoteller og ferieboliger, ligger ofte i naturskønne omgivelser, hvor der er god plads og masser af muligheder for at tage på ture sammen eller bare slappe af og lade børnene boltre sig i den friske luft.

Udvalgte hideaways til familieferie

Når vi rejser rundt og udvælger hoteller og ferieboliger, inddeler vi altid hotellerne i forskellige rejsetemaer, et af disse er, om hotellet er velegnet til en familieferie. Skal du planlægge en rejse for hele familien, så er du altid velkommen til at kontakte os for tips og råd. Vi har stor erfaring med at arrangere rejser til store som små familier. Du kan i skrivende stund rejse med Hideaways til Italien, Spanien, Grækenland og Portugal, start evt. med at se hvilke hoteller og ferieboliger vi anbefaler i rejsetemaet familieferie.

Bo f.eks. i ferieboliger på Castellara di Toscana

Boern-Castellara-di-Tonda-Toscana-Italien-Hideaways

Lad børnene deltage i planlægningen

Ferier på et hideaway giver dig en stor grad af frihed og selvbestemmelse. Vi sørger for flytransporten frem og tilbage til feriestedet, vi har fundet en række dejlige hoteller i idylliske omgivelser, hvor du bor under opholdet, og i vores feriepakker er der som regel inkluderet en lejebil. Men derudover er det op til dig at gøre ferien uforglemmelig.

Så hvis I skal på familieferie, er det en god idé på forhånd at snakke om, hvad I vil opleve, efter I er ankommet til jeres hideaway. Her er internettet en stor hjælp, og mon ikke de halvstore børn er lige så godt hjemme i at finde informationer her som de voksne? I kan også læse rejsetips her på bloggen og under de forskellige rejsemål.

Familieferie i Umbrien, bo f.eks. i ferielejlighed eller hotelværelse på Le Silve di Armenzano

Haven-ved-Hotel-Tenuta-le-Silve-Umbrien-Italien-Hideaways

Hvis jeres børn er små

Hvis alles ønsker bliver tilgodeset i et eller andet omfang, og alle familiemedlemmer føler, de har medejerskab på ferien, bliver humøret godt og alle ser frem til ferien med forventning.

Mindre børn kan selvfølgelig ikke deltage i planlægningen af ferien på samme måde som de lidt større. Men derfor kan man jo godt tage højde for deres behov. Alle vores hideaways ligger i områder, der også har noget at tilbyde de små. Der er vandland, forlystelsesparker, muligheder for at ride på pony eller andre lignende aktiviteter inden for komfortabel køreafstand.

Mange muligheder for børnefamilier

Har I børn i forskellige aldersklasser, er det godt med forskellige seværdigheder og oplevelser i nærheden af vores hideaways, så der er lidt for enhver smag. Det er ikke altid de store synes godt om de samme ting som de små.

Måske har I endda børn, der er store nok til selv at tage lidt på eventyr – så kan I slappe af og få lidt tid til jer selv imens.

Mulighederne for en god familieferie er mange med vores hideaways forskellige steder i Sydeuropa, så gå ind og kig lidt på dem, og se om der er noget, der kunne friste. Og lad gerne børnene se med!

Tags fra artiklen
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere