Ferie i egen villa i Italien

Lej en villa i Italien
Lej din egen villa i Italien

Hvis du er en af dem, der brændende søger en selvstændig, uafhængig og privat ferie i Italien, hvor du kan komme langt væk fra alskens regler, foranstaltninger og turister, der alle løber om kap til poolen, så snart solen gavmildt deler ud af sine bagende stråler, så behøver du ikke at lede længere. Du har nemlig nu muligheden for at bo i din helt egen villa på din ferie i Italien, hvor værtsparret består af dig og din(e) rejsefælle(r) og morgenmadsbuffeten står til jeres egne kreative evner i køkkenet – jeres helt eget køkken vel at mærke.

Privatliv og afslapning til fornuftige priser

Har jeg nu også råd til at agere herremand i mit eget personlige, italienske palæ på min ferie, vil mange formentlig spørge sig selv undrende, når de ser de mange fordele ved at bo i egen villa på rejsen til Italien. Ja. Slet og ret. Selvom fordele ved at bo i egen villa, såsom ubrydeligt privatliv og afslapning, kan komme til en ublu pris, kan du faktisk få disse luksuriøse goder til ret fornuftige penge. Hvis antallet af rejsende svarer til villaens kapacitet, er der faktisk ikke den store forskel på at bo i egen villa på din ferie og at bo i f.eks. feriecentre eller lejlighedskomplekser. I modsætning til feriecentre o.l. får du bare mere for pengene ved at bo i en villa, hvis formålet altså er at blive afskærmet fra det mere turistede Italien på din ferie.

Borgo Il Massera i Toscana set fra luften
Borgo Il Massera i Toscana set fra luften
Det vidunderlige landskab og den fantastiske udsigt fra La Vecchia Sassa i Chianti vindistrikt
Det vidunderlige landskab og den fantastiske udsigt fra La Vecchia Sassa i Chianti vindistrikt
Il Ragoncino ligger på en bakketop i de smukke bakker omkring Volterra, også i Cianti-distriktet
Il Ragoncino ligger på en bakketop i de smukke bakker omkring Volterra, også i Chianti-distriktet

Da villamulighederne er mange i Italien, kan det blive noget af et luksusproblem at vælge, hvilken villa man vil bo i, men uanset hvad valget falder på, findes der en luksusløsning til dit luksusproblem.

På din ferie til Italien kan du med et ophold i en af de mange villaer langs kysten og stranden lade havbrisen ae dig blidt i ansigtet, lade vandet afkøle dig i de glohede sommermåneder og lade det glinsende sand begrave dine tæer i kildrende og afslappende fornemmelser.

Fortryllende natur og historiske villaer

Hvis du til gengæld foretrækker eksotiske omgivelser i et varmt klima, finder du ikke bedre villaer end dem på øerne Sicilien og Sardinien eller dem i Amalfikystens fortryllende natur, hvor du garanteres glødende grader, spektakulære udsigter og imponerende villaer, som alle er med til at give dig en afslappende og afvekslende ferie.

Udover disse villamuligheder kan du som noget ekstraordinært rejse tilbage til fortiden og indkvartere dig i en af de mange historiske villaer, der blev bygget for mere end hundrede år siden. Villaer, som du bl.a. kan finde i Veneto, Toscana, Villa La Volpe og mange flere steder.

Vil du vide mere om mulighederne for at leje en villa i Italien?

Så besøg vores side om villaer i Italien her eller ring til os på 33151313. Du kan også skrive en forespørgsel til os her.

Tags fra artiklen
, ,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere