Luksuriøs ferie i Porto på enestående Hotel Infante Sagres

Hotel Infante Sagres
Hotel Infante Sagres

De fleste tænker naturligvis først og fremmest på dejlige Lissabon, når de hører ordene “Portugal” og “storby” i samme sætning. Men har du overvejet en ferie i portvinens hjemby, maleriske Porto mod nord? Den står i hvert fald på min liste over byer, jeg meget gerne vil besøge. Min kollega Karen har været så heldig at slå vejen forbi, og der fandt hun et enestående, lille luksushotel, Hotel Infante Sagres.

Midt i Portos historiske område

Her bor du midt i Portos historiske område, få skridt fra den del, som er optaget på UNESCO’s liste over verdensarv. Efter en travl dag med sightseeing kan du nyde total afslapning i SPA-afdelingen. Og hvordan lyder det at afslutte dagen i den behagelige gårdhave med et godt glas portvin, efter en lækker middag i hotellets restaurant, Boca do Lobo – “Ulvens mund”? Ikke værst, hvis du spørger mig.

Læs Karens personlige beskrivelse af Hotel Infante Sagres

Den flotte reception på Hotel Infante Sagres i Porto. Foto: Hideaways
Allerede når du træder ind i receptionen, ser du tydeligt, at dette hotel står for eksklusivitet, stil, skønhed og æstetik. 
Morgenmaden spiser du i den stilfulde restaurant, når du holder ferie på Hotel Infante Sagres i Porto. Foto: Hideaways
På denne stilfulde restaurant nyder du dine måltider, når du holder ferie på Infante Sagres. Ikke noget helt almindeligt sted at indtage sin morgenmad…
I SPA-afdelingen på Hotel Infante Sagres kan du sætte prikken over i'et med hensyn til afslapningen på din ferie. Ren luksus. Foto: Hideaways
Hvad var det, jeg skrev ovenfor… Skønhed og æstetik? Det passer vist til fulde. Hotellets SPA er det perfekte sted at lade sig forkæle, og det er endda opkaldt efter Angkor Wat, det berømte jungle-tempel i Cambodia.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere