Ferie på Amalfikysten med hele familien

Nyd den smukke natur på Amalfikysten med familien

En familieferie på Amalfikysten er et godt bud på en ferie, hvor der er noget at lave for alle. Her er utrolig smukt, mulighed for gode naturoplevelser, kultur, historie, muligheder for at bade og dyrke solen, og skøn mad og gode vine.

Læs også: Amalfikysten nyt rejsemål hos Hideaways

En ferielejlighed er en god løsning, når man er på familieferie. Så er der lidt plads at bevæge sig på og et køkken, så man selv kan trylle lidt frem, når sulten eller tørsten pludselig melder sig. Er der mindre børn med, har forældrene også lidt plads at være på, når det er blevet sengetid for de mindste.

Familieferie på La Dolce Vita Residence

Foto: La Dolce Vita Residence er et godt bud på ferielejligheder til hele familien

Rejser I for eksempel flere generationer sammen, kunne det også være en mulighed at leje jeres egen villa – måske endda en med udsigt over havet.

Agriturismo er også en god idé, når man er på familieferie. Det er afslappende ferie i fredelige og smukke omgivelser. Børnene kan drøne rundt på gården og markerne, kigge på dyrene og måske finde nogle nye legekammerater. Mange steder er der en swimmingpool, som hele familien kan boltre sig i sammen. Og er der en restaurant på gården, og det er der mange steder, behøver man ikke bevæge sig langt, når frokosten eller middagen med tilhørende vine skal indtages.

Du kan læse meget mere om alle rejser til Amalfikysten med Hideaways, eller om de enkelte hoteller og ferieboliger i nedenstående oversigt. Har du spørgsmål omkring vores rejser eller ønsker et godt råd til at vælge det rigtige hotel til ferien med familien, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har skrevet mere om det at rejse med familien til den smukke kyst, klik på nedenstående link.

Læs mere om familieferie på Amalfikysten

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Ulrika

Min ferie i Grækenland med børn

Ulrika har netop været med sine 2 børn på ferie i Grækenland....
Læs mere