Li Troni Residence på Sardinien – godt lejlighedshotel til børnefamilien

Troni pool
Poolen på Li Troni Residence er til fri afbenyttelse.

Li Troni Residence på Sardinien er et nyere byggeri med ferielejligheder, der er omgivet af Middelhavets vegetation, med udsigt over bakkerne til Budoni og kun cirka 25 km syd for Olbia. Lejlighedshotellet egner sig især til børnefamilier, som ønsker sig en ferie på et klassisk, sardinsk landsted uden et væld af faciliteter, men med et væld af gode strande inden for kort køreafstand.

Skulle du have lyst til at tage til havet ligger dejlige Porto Ottiolu for eksempel kun 10 min. derfra og 15 min. fra Li Troni Residence ligger den berømte badeby San Teodoro, hvilket gør det til det ideelle sted for en familieferie.

Feriebolig Li Troni Residence
Udsigt over ferieboligerne i Li Troni Residence.

Alle lejlighederne er i sardisk stil, bygget i granit og alle værelserne er smagfuldt indrettet med en tilhørende have eller terrasse. Værelser indeholder også stue med sovesofa og tekøkken, hvor man kan lave lidt mad.

Li Troni Residence værelse
Værelse med terrasse.

Skulle du have brug for en dukkert, kan Li Troni Residence byde på en lækker swimmingpool som er til fri afbenytelse. Ved siden af swimmingpoolen ligger Li Troni Residence’s cafe/bar hvor man kan få forfriskninger.

Her kan du finde mere information om Li Troni Residence

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere