Ferielejligheder i Midtportugal for enhver

Midtportugal, her kysten ved Alentejo

Eget køkken og mere plads

En ferie i en ferielejlighed i det centrale Portugal kan fås med forskellige faciliteter, men det der oftest kendetegner en ferielejlighed i dette område, er eget køkken og mere plads end på et hotel. Ferielejlighederne fås naturligvis i mange forskellige størrelser, som man kan vælge mellem alt efter hvor mange, man rejser sammen. Derudover kan der i en ferielejlighed også være køleskab, miniovn, internet, tv og en opholdsstue med plads til alle og med plads til socialt samvær. Med eget køkken kan man vælge at nyde nogle af dagens måltider i ferielejligheden.

Ferielejlighed på hotellet

Nogle hoteller tilbyder også, at man kan leje en ferielejlighed frem for blot et værelse. Her er ferielejlighederne oftest en slags hytter med eget køkken eller tekøkken. Den største fordel ved denne ordning er, at man får mere plads, samtidig med at man er tilknyttet et hotel, hvor man kan få gode råd til sin ferie i det centrale Portugal. Hotellerne arrangerer også ofte udflugter til seværdighederne i området, som man også kan deltage i, hvis man bor i en ferielejlighed, der er tilknyttet et hotel. Man har altså mulighed for at benytte sig af hotellets mange tilbud, hvis man har lyst til det, eller man kan vælge at styre sin ferie selv, hvor man er mere privat og uden indblanding fra hotellet.

Helårslejligheder

De fleste ferielejligheder i det centrale Portugal kan udlejes hele året, og det er meget populært at leje en ferielejlighed i denne del af landet uden for højsæsonen, hvor man undgår de største horder af turister. Derudover er det nemt at leje en ferielejlighed for længere tid, hvis man ønsker det. Så kan man bo i det centrale Portugal i en måned eller to, hvor man kan komme helt tæt på de lokale vinbønder og den dejlige natur i området.

Privat eller gennem udlejningsfirma

Det er meget forskelligt, hvordan man lejer en ferielejlighed i det centrale Portugal. Det kan ske både gennem en privatperson eller gennem et udlejningsfirma. Der er fordele ved begge former for udlejningsmetoder, og nogle gange kan man endda få rabat, hvis man lejer en feriebolig i længere tid af gangen. Der er endda også en del danskere, der har en lejlighed i det centrale Portugal, som de lejer ud til andre danskere, når de ikke selv bruger den. Dog kan nogle føle, at der er en større sikkerhed ved at leje en ferielejlighed gennem et udlejningsfirma.

Unikke hideaways i Midtportugal

Hvis du har lyst til at opleve Midtportugal på en ferie, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-ferielejligheder, som vi i Hideaways personligt har håndplukket med vægten lagt på ferielejligheder, der har autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways i Midtportugal kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways i Midtportugal.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere