Fordele ved at bo i ferielejligheder i Spanien

Ferielejlighed i Spanien, her strand på Mallorca

Skal du på ferie til Spanien, og vil du gerne bo i ferielejlighed, så er mulighederne mange.

Masser af fordele

Fordelen ved en ferielejlighed er først og fremmest, at du har friheden til selv at styre din og familiens hverdag på ferien. I kan sove og spise, når det passer jer, og hvis i finder en ferielejlighed med et veludrustet køkken, kan I nyde godt af de mange tilbud, man på markedet.
Desuden byder en ferielejlighed ofte på en række fællesfaciliteter, som kan være fordelagtige. Der kan være parkeringskælder, poolområde, legeplads, spa, fitnessudstyr, tagterrasse, solsenge og alt hvad man ellers har brug for af udendørsfaciliteter, når man bor i en ferielejlighed.

Lejligheder over alt i Spanien

Der er lejligheder til leje for turister alle væsentlige spanske byer, og i de traditionelle turistområder er der en ren overflod af muligheder. Når du vælger din ferielejlighed, skal du være opmærksom på prisniveauet i det område, du rejser til. Der kan være stor forskel på priserne i Madrid, Bilbao, Barcelona, Sevilla, Granada, Alicante og Malaga. Så du kan ikke regne med at en ferielejlighed i centrum af en stor by er prissammenlignelig med en ferielejlighed ved kysten. Men du kan generelt regne med, at ferielejligheder i Spanien er i rimelig stand, og at prisen nogenlunde følger kvaliteten.

Byferie

Hvis du er på byferie, er det en fordel, at din ferielejlighed ligger så tæt på byens centrum som muligt. Det giver dig mulighed for at nå ”hjem” og tage et hvil midt på dagen, hvis du har brug for det – og det får man let i den spanske varme. Hvis de centrale ferielejligheder ikke passer til dit budget, bør du kigge efter, hvordan lejligheden er placeret i forhold til kollektiv trafik. Den kollektive trafik er generelt velfungerende i de store spanske byer, så hvis du placerer dig i nærheden af et trafikknudepunkt, kan du hurtigt komme rundt til byens seværdigheder.

Strandferie

Mange danskere kender bedst Spanien for landets fantastiske kyster og strande. Prisen for en ferielejlighed ved kysten stiger jo tættere man bor på vandet. Vær også opmærksom på, om din lejlighed ligger tæt ved larmende trafik, og hvis du kommer i bil, er det i turistsæsonen afgørende, at du har adgang til privat parkering i forbindelse med din ferielejlighed. For sommertrafikken er tæt, og der er rift om parkeringspladserne.

Bestil hjemmefra

Hvis du vil bo i ferielejlighed i Spanien, er det bedst at booke hjemmefra, for når først du er ankommet til Spanien, er det langt lettere at finde hoteller end ferielejligheder, og de ferielejligheder, der lejes med kort varsel, koster ofte lidt ekstra.

Se hvilke ferielejligheder Hideaways tilbyder i Spanien

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere