Besøg forlystelsesparken Walibi i Rhône-Alpes

Forlystelsespark Walibi
Forlystelsespark Walibi

Walibi, beliggende i byen Avenières i regionen Auvergne-Rhône-Alpes, er en forlystelsespark af de store med underholdning for hele familien i helt traditionel hæsblæsende stil med rutsjebaner, vandrutsjebaner, shows og meget mere.

Kænguru er maskot

I 1979 valgte grundlæggeren af parken Eddy Meeùs at navngive sin park Walibi og brugte en kænguru som maskot på parkens logo. Over årene har parkens logo, kænguruen udviklet sig, lige som parkens forlystelser er blevet fornyet.

I Walibi finder du oplevelser, der kører rundt, der kører højt, der kører gennem vand, der kører ned, der kører langsomt, der kører med lyd på, der kører hurtigt, der kører på hovedet og så videre. Forlystelserne er inddelt i tre grupperinger: For familien, for børn og for de farthungrende.

Walibi
Walibi

Alt for familien

Der er souvenirbutikker, hævemaskiner, restauranter og sandwichbarer, pizza-pasta og fastfood, is og drikkevarer. Der er amfiteater med sæl-show, 4D-filmfremvisning og andre betagende live-opvisninger. Der er alt det, man forventer at finde i en forlystelsespark for hele familien i det 20. århundrede.

Parken er åben i dagstimerne fra kl. 10:00 og frem – i højsommeren er der åbent længst og alle dage, mens der i ydersæsonen: Apriljuni og september-oktober er åbent primært i weekenderne og kun til kl. ca. 17:00.

Interesseret i rejser til Walibi forlystelsespark i Rhône-Alpes?

Så kan du se alle rejser til Rhône-Alpes med Escapeaway her med masser af håndplukkede hoteller at vælge imellem.

 

Velkommen til Escapeaway 

Hos os kan du skræddersy din rejse præcis som det passer dig, enten med direkte fly eller med mellemlanding. Du kan dertil vælge blandt vores nøje udvalgte hoteller.

Pssst…. gå ikke glip af et kig på vores unikke Hideaways-hoteller

Vi anbefaler også at du lejer en bil, for at få de bedste muligheder for at opleve området, du rejser til.

 

Ønsker du at få ferietips, gode tilbud og meget mere spændende rejseinspiration?  Klik her og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

>>> Læs mere om vores Hideaways-hoteller

>>> Læs mere om Escapeaway

>>> Læs mere om Frankrig

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere