Futuroscope – fremtidens forlystelsespark

Futuroscope
Oplev Futuroscope - fremtidens forlystelsespark

Futuroscope er kendt i hele Frankrig og er fremtidens forlystelsespark. Parken er beliggende 10 km nord for Poitiers og rummer mere end 25 oplevelser med et helt nyt niveau af underholdningsværdi, som du absolut ikke bør gå glip af.

Arkitektonisk fremtid

Forlystelsesparken råder over et stort areal med flere futuristiske bygningsværker, der i sig selv tiltrækker opmærksomhed. En metalkugle stikker op af jorden med en overflade på 30 m på tværs. Formen passer til skærmen nedenunder. Et teater med mange sider, der fremstår som en sølvfarvet kasse med dynamiske linjer dækket i skrå ruder, reflekterer parkens øvrige lys og farver. I det hele taget er der mange svævende, reflekterende, dansende metalliske facader og plader, der til sammen udgør de bygninger, som indeholder fremtidens forlystelsespark.

Teknologisk fremtid

Ellers handler det (næsten) kun om teknologi, teknologi og teknologi! Men teknologi på et fantasiudvidende, interaktivt niveau blandet med skøn underholdning og fantastiske opvisninger. Parken, der siden 1987 har været dedikeret til billeder, audiovisuelle teknikker og specielle effekter, er en oplevelse for hele familien og 3 millioner årlige gæster kan næsten ikke tage fejl.

Futuroscope
Futuroscope har siden 1987 været dedikeret til billeder, audiovisuelle teknikker og specielle effekter

3D, 4D, en drømmeverden

Dette er en fremtidens forlystelsespark med 3D filmfremvisninger på kæmpeskærme, den nyeste videoteknik og virtuelle billeder. Se film på en 7 etager høj skærm, eller en 360º skærm, eller på det magiske tæppe, hvor skærmen er under dine fødder. Dyk ved lysets hastigheder ned i Atlantis by i løbet ”Race for Atlantis”. Flyv, fald, dyk eller rejs ud i rummet. Hele tiden på afstand, og alligevel føler man, at man er midt i handlingen.

Og man kunne blive ved. Der er naturligvis robotter, der er 4D oplevelser, der er en verden af fantasiskabninger, og sidst men ikke mindst er der den populære fortællingom Den Lille Prins i en futuroscopisk version, hvor man flyver fra planet til planet sammen med den lille prins i jagten på rosen.

Man kan ikke gå en dag uden energitilførelse, og derfor er her naturligvis også åbnet forskellige madtilbud til gæsterne i form af syv restauranter – med hvert sit tema, naturligvis.

Rejser til Aquitaine

Kunne du tænke dig at besøge Futuroscope i regionen Aquitaine? Så se alle Escapeaway´ rejser til Aquitaine her.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere