Hotel Abba e’ Murta – autentisk sardinsk atmosfære

Abba hotel
Hotellets pool, som er til fri afbenyttelse.

Midt i en 5 hektar stor park, 2 km fra havet ligger Hotel Abba e’ Murta. Dette vidunderlige hotel, som ligger mellem Tortoli og Bari Sardo på det østlige Sardinien, er bygget op omkring et gammelt landsted og byder på traditionel italiensk charme og gæstfrihed.

Abba stue
Hyggelig aftenstemning på Abba e’ Murta.

Hotel Abba e’ Murta er indrettet i varme farver og natursten, som er med til at give masser charme og stemning. Hotellet er et såkaldt agriturismo. Skulle du befinde dig på hotellet i september, kan du derfor deltag i den årlige høstfest, hvor du kan lære de gamle hemmeligheder om høst og knusning af druer, der senere hen bliver til hotellets vidunderlige vin.

Abba e’ Murta vinmark
Abba e’ Murta er et agriturismo og producerer blandt andet sin egen vin.

Hotellet har 17 værelser og 3 lejligheder i stueetagen eller på første sal, indrettet i Middelhavets stil med møbler og tekstiler fra sardinien og du vil også finde alle moderne bekvemmeligheder på værelserne.

I hotellets have ligger der en swimmingpool som er til fri afbenyttelse, og hotellets restaurant byder på lækker mad og ikke mindst deres egen gode vin. Vil du ikke dase hele dagen ved poolen, har hotellet en god beliggenhed i forhold til at nyde godt af de mange billedskønne strande langs hele østkysten eller tage på vandreture i bjergene. Har du bestilt en lejebil til ferien, er der desuden flere interessante byer inden for rækkevidde såsom hyggelige Tortoli og Lanusei.

Læs mere om Hotel Abba e’ Murta

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere