Hotel Alla Posta dei Donini – bo tæt på Umbriens smukkeste byer

Hotel Alla Posta dei Donini
Hovedhuset er en gammel villa, som tidligere tilhørte en rig italiensk familie.

Hotel Alla Posta dei Donini som ligger i Campo nær Perigia, tilbyder høj komfort og fremragende service. Hotellet er omgivet af en 20,000 kvadratmeter stor botanisk park i hjertet af Umbrien og er den ideelle base for en ferie med oplevelser i Umbriens natur og gamle byer.

Spa
Er du på vandreferie, er hotellets spa det oplagte sted at slappe af efter en lang dag i det fri.

Hotel Alla Posta dei Donini, som er indrettet i en gammel villa fra det 17. århundrede, byder på 48 luksuriøse værelser der er indrettet med træ loftsbjælker og himmelseng. Den romantiske atmosfære forstærkes af den rette balance mellem moderne bekvemmeligheder og fortryllende gamle kalkmalerier.

Værelse Alla Posta dei Donini
Værelserne er indrettede med et godt blik for de detaljer, som gør at man føler sig hjemme med det samme.

Værelserne er tilgængelige i Deluxe, Junior Suite og Grand Suite versioner, de fleste med en storslået udsigt over den botaniske park, der omgiver hotellet, hvert værelse indeholder aircondition, internetadgang, telefon og satellit-tv. Badeværelserne har hårtørrer og er indrettet med bruser og separat badekar.

Restaurant-Hotel-Alla-posta-dei-Donini-Umbrien-Italien-Hideaways
Restauranten på hotellet

I hotellets restaurant vil du få serveret lækker italiensk mad fra det umbriske køkken, samt de skønne vine fra det nærliggende område. Derudover er der også en bar hvor du kan nyde en cocktail eller en kop kaffe.

Assisi
Assisi, bare et af de interessante udflugtsmål inden for din rækkevidde.

Vælger du at booke et værelse på Hotel Alla Posta dei Donini, kan du glæde dig til en oplevelsesrig ferie. Hotellet ligger således med en stribe af Umbriens smukkeste byer inden for rækkevidde såsom Perugia, Assisi, Todi og Torgiano. Desuden ligger den store Trasimenosø ikke langt væk med sine gode muligheder for at vandre, tage på mountainbiketure eller prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter.

Læs mere om Hotel Alla Posta dei Donini

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere