Hotel Arathena – hold ferie nær Costa Smeralda på Sardinien

Hotel Arathena pool
Hotellets pool er ganske vist ikke særlig stor, men god når man trænger til en afkølende dukkert.

Hotel Arathena er et charmerende lille 4-stjernet hotel, der ligger ideelt for en ferie på Sardinien. Hotellet minder om en gammel landsby, da det er bygget efter traditionelle sardinske bygninger. Tæt på har du de smukke San Pantaleo bjerge, som danner rammen for hotellet.

Hotel-Arathena-værelse
Værelse på Hotel-Arathena.

Hotel Arathena har 35 værelser som alle moderne bekvemmeligheder såsom aircondition, tv, telefon, internet mm. Værelserne er hyggeligt indrettet og man kan se at der er lagt vægt på detaljerne. hvert værelse er individuelt indrettet og er kendetegnet ved særlige og nøje udvalgt interiør dekorationer.

Hotel Arathena restaurant
Restauranten

Hotellets restaurant er indrettet i landlig stil, som er med til at gøre den varm og intim. Restauranten er opdelt i 2 etager, stueetagen og første sal, hvor du kan få en vidunderlig udsigt over dalen. Hver morgen vil du blive budt på en lækker buffet. Du vil heller ikke mangle steder at spise ude, da Costa Smeralda byder på utallige restauranter, barer og caféer.

Sardiniens nok mest kendte kyststrækning har især tidligere kendt som en meget eksklusiv feriedestination, men Hotel Arathena er et eksempel på, at man i dag også kan finde mere “nede på jorden” og familiære hoteller.

Læs mere om Hotel Arathena

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere