Bairro Alto Hotel – boutique-hotel i hjertet af Lissabon

Bairro Alto terrasse
Den populære tagterrasse på Bairro Alto.

Bairro Alto Hotel er et charmerende 5-stjernede boutique-hotel i hjertet af Lissabon beliggende mellem to af byens ikoniske kvarterer, det boheme Bairro Alto og smarte og trendy Chiado. Dette luksuriøse boutique-hotel tilbyder en fremragende service, høj standard og indkvartering i elegante kosmopolitiske omgivelser, som er en fuldkommen harmoni af gammelt og nyt.  Som gæst på hotellet er du i gå afstand til store butikker, teatre, museer, restauranter og barer.

Lissabon, “byen af de syv bakker”, har de senere år udviklet sig til et af Europas førende mål for storbyferier. Det skyldes ikke mindst, at Portugals hovedstad er en by med enestående kontraster, hvor historie blandes med nutiden og skaber Lissabons særlige sjæl.

Bairro Alto Hotel front
Det er svært at finde et hotel med bedre beliggenhed end Bairro Alto Hotel.

Bairro Alto kvarteret i Lissabon

Bairro Alto er Lissabons chic boheme kvarter. Her har byens intellektuelle, kunstnere og politikere igennem historien haft deres gang på de forskellige caféer. Portugals store digter og forfatter Fernando Pessoa og hans omgangskreds holdt fx til i Café A Brasileira, hvor de diskuterede alt fra kunst og kultur til fodbold og politik, altid med en sydeuropæisk lidenskab. Bairro Alto er tillige centrum for nattelivet i Lissabon, hvor de mange små barer og restauranter er et paradis for unge og gamle. Shopping er der også nok af og i Bairro Alto finder man mange små spændende designer butikker, gallerier med tøj, smykker, brugskunst, musik, bøger óg meget mere.

Når du bor i Bairro Alto, betyder det, at du har alt lige ude for hotellets dør. Du har butikker, restauranter, caféer, barer, monumenter, museer, seværdigheder og offentlig transportmidler til din rådighed. Kun et par minutters spadseretur fra Baixa/Rossio (down town), ligger den mondæne Avenida da Liberdade, Lissabons fineste boulevard. Her finder du også Alfama kvarteret og Lissabons S. Jorge fæstning. Med metro er der 10 minutter til EXPO området og med sporvogn eller bus har man ikke mere end 10 minutter til Belems bydelen, hvor du bl.a. finder Belem tårnet og Jerónimos klostret.

Bairro Alto hotelværelse
Værelserne er indrettede, så du straks føler dig hjemme.

Praktiske informationer om hotel Bairro Alto

Bairro Alto Hotel har 55 værelser i seks forskellige kategorier, alle med udsigt over det flotte Praça Luís de Camões og Bairro Alto, til den stille gade Rua das Flores (Blomsternes gade) eller den solrige Rua do Alecrim (Rosmaringaden). Selvom du er i hjertet af Lissabon midt i Bairro Alto og Chiado, kan du nyde en stille god nats søvn på grund af de lydisolerede vinduer.

Suiterne størrelse varierer fra 55 til 59m2 og de er indrettet i afslappende farver i varme nuancer af rød eller blå. Alle suiter er placeret på hjørnet af bygningen med udsigt over den livlige Praça Luís Camões og til Rua do Alecrim.

Vendt mod torvet finder du et stort skrivebord, hvor du kan arbejde eller nyde en god afslappet stund i den komfortable Chaiselong. Suiterne har en stue med skydedøre til det rum hvor du kan ligge dig på den behagelige sofa. Du har også et stort forrum, hvor der findes garderobeskabe og en Nespresso kaffemaskine. Badeværelserne har alle vinduer i ”gammel stil”, fod badekar og et separat område med bruser.

Bairro Alto værelsesdetalje
Bairro Alto er kendt som et af Lissabons bedste Bo på et luksus light-hotel, der er kendt som et af Lissabons bedste luksus light-hoteller.

Prestige værelser har en størrelse på 33 til 35 m2 og er alle vendt mod den rolige Rua das Flores. Prestige værelserne er meget rummelige og har sofa og skrivebord. Alle badeværelser er udstyret med bruser, bortset fra værelserne på fjerde sal, som har et badekar og et separat bruser område. Alle værelser har vinduer til gaden.

Deluxe-værelser, 25 til 27 m2, ligger på hjørnet af bygningen med udsigt over den travle Praça Luís de Camões og den stille gade Rua das Flores, hvorfra man kan se Tejo-floden. Deluxe værelser har et lille forrum med garderober.

Superior værelser, fra 23 til 28m2, fordelt mellem 1 og 4 etage med udsigt over Praça Luís de Camões, Bairro Alto, Rua do Alecrim og med masser af naturligt lys. Her findes også værelser til personer med nedsat mobilitet og flere værelser med mulighed for at forbinde til hinanden. Værelserne på 4 etage, er lidt mindre end resten men har en balkon, hvor du kan nyde udsigten over det livlige Lissabon.

Mansarda værelserne ligger på femte sal hvor fordeling af pladsen imellem dem er ikke ens. Det er værelser skråvægge og vinduer der tillader dig at se tagene på den modsatte side af Praca de Camões eller Rua do Alecrim. De værelser som ligger i syd gavlen af bygningen, byder på en udsigt over Tejo-floden. Alle værelser er belagt med Ralph Lauren tapet og væg malerier af Virginia Mota og fotos af Nuno Cera. Disse værelser, som er placeret i loftet, er utrolige hyggelige og perfekte til en romantisk ferie.

Single/enkeltværelser, 18m2, alle med udsigt til Praça Luís de Camões. Værelserne har forbindelse til suiterne, hvilket gør dem perfekte til både en familier og for dem, der rejser alene. Værelserne er dekoreret i nuancer i hvidt og har vinduer som lader solen stråle igennem hele dagen. Badeværelset har også et vindue med udsigt over Praça Luís de Camões.

Alle hotellets værelser er desuden udstyret med komplet med plasma-tv, dvd-afspiller, internet-adgang, minibar, sikkerhedsboks, og aircondition. Bairro Alto Hotel tilbyder dig også  følgende faciliteter: 24 timers room-service, babysitting, butik, parkering, vaskeri-service, fitnesscentre, møderum og tagterrasse.

Bairro Alto restaurant
I restauranten kan du nyde din frokost eller middag i afslappende omgivelser.

Restauranten Flores no Chiado i stueetagen med store vinduer til Praça Luís de Camões og Rua das Flores. Har et køkken baseret på friske typiske portugisiske retter.

Baren Café Bar BA er et spændende sted på grund af dens indretning, Mezzanine, Ground Floor og Igloo Lounge. Mezzaninen er et varmt og intimt rum, hvor du kan nyde te med scones om eftermiddagen med fuld udsigt over Praça Luís de Camões, eller bare læse en god bog i bibliotekets sofa. Ground Floor er en moderne, kosmopolitisk og trendy bar med en sort stjerne formet bord og et panel af levende farver i baggrunden. Her kan man, afhængigt af nattens program, have en rolig og afslappet aften eller en levende fest, hvor du har lyst til at blive oppe hele natten. Nedenunder er Igloo Lounge et helt andet koncept. Her kan du slappe af i de komfortable sofaer, mens du nyder et let måltid eller en drink i en mere rolig og intim atmosfære.

Bestil plads på Bairro Alto Hotel

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Barcelona sætter loft for turismen

Barcelona er én af Europas mest besøgte storbyer, men turismen er ifølge...
Læs mere