Hotel Castello di Petrata – hold ferie i en gammel fæstning

Hotel Castello di Petrata
Hotel Castello di Petrata

Hotel Castello di Petrata er en sand oase, beliggende i de bløde umbriske bakker. Hotellet er en gammel fæstning fra det 14. århundrede, der er blevet renoveret og lavet om til hotel.  Der er kun 6 km til den berømte middelalderby Assisi, ligesom Perugia og det romerske amfiteater i Spoleto er inden for rækkevidde. Hotellet udgør derfor en perfekt base for en oplevelsesrig ferie i Umbrien.

Luftfoto Hotel Castello di Petrata
Hotellet blev oprindeligt bygget som en fæstning og byder derfor på vidunderlige panoramiske udsigter over Assisi og den umbriske dal.

Hotellet tilbyder 2 suiter, 5 juniorsuiter og 16 standard værelser, med bjælker, nøgne stenvægge, hver entydigt dekoreret med antikke møbler og lækre tekstiler. De 2 suiter, er virkelig gode for en familie med børn, fordi de har to separate soveværelser og badeværelser.

Værelse Hotel Castello di Petrata
Værelserne er rustikke og charmerende.

I den elegante og raffinerede restaurant kan du prøve typiske specialiteter fra traditionel Umbrian madlavning, Såsom hjemmelavet brød, pasta og desserter lavet med nøje udvalgte naturlige råvarer. Menuen giver særlig opmærksomhed til vegetarisk madlavning, og tilbyder et bredt udvalg af regionale og nationale vine. Det er også i restauranten at du får serveret morgenmad.

Swimmingpool-Hotel-Castello-di-Petrata-Umbrien
Der er udsigt til Assisi fra poolen.

Der er mange muligheder for at finde en stille krog på hotellet eller i haven, hvis du har lyst til at trække dig tilbage med en god bog, eller hvis du og din rejsefælle ønsker at være på tomandshånd. Er det ægte afslapning du har brug for efter en oplevelsesrig dag med udflugter kan du eventuelt booke jacuzzien og herfra nyde en pragtfuld udsigt over de omkringliggende bjerge.

Se flere billeder og læs mere om Castello di Petrata hotel

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere