Hotel Convento dos Capuchos i Portugal

Hotel Convento dos Capuchos i Portugal

Det gamle kloster ligger for foden af Rio Miño-floden, og beliggenheden er helt speciel, for på den anden side af bredden tales der flydende spansk. Så en ferie på Convento dos Capuchos giver uanede muligheder for at opleve det bedste af såvel Portugals nordligste region, Minho, og Spaniens vestligste hjørne, Galicien.
Capuchos er bygget i det 1800 århundrede som et munkekloster, og det er umuligt ikke at bemærke historiens vingesus: De gamle celler, som munkene tidligere brugte som ”soveværelser” er i dag indrettet som moderne og stilfulde hotelværelser.

Selvom Capuchos ligger i byen Moncão, så er her masser af udenomsplads. Klostret er omgivet af en parklignende have med alt fra bambusskov til en lille sø med guldfisk. Herfra er der view over byen, floden og videre over til Spanien.

Capuchos er H-I-S-T-O-R-I-S-K så det batter, og du skal tage hertil, hvis der er en lille opdagelsesrejsende gemt i dig, for en ferie i det nordligste Portugal bør krydres med de mange kulturelle attraktioner og byer. Braga, Guimarães, Viano do Castelo, Geres nationalpark, Ponte de Lima og naturligvis Vigo og A Coruña.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere