Hotel Il Palagetto – rustikt agriturismo i Toscana

Hotel Il Palagetto, en god base i Toscana.
Hotel Il Palagetto, en god base i Toscana.

Hotel Il Palagetto nær Volterra i Toscana var i gamle dage en romersk poststation kaldet Caius Curtius, hvilket har givet navn til den lille landsby hotellet ligger i. Hotellet har været igennem en større renovering, men man har beholdt de oprindelige materialer såsom sten, lofter, terracotta-fliser og solide kastanjebjælker, hvilket er med til at give hotellet sin helt egen charme.

IL Palagetto pool
Der er en fantastisk panoramaudsigt over det toskanske landskab fra poolen.

Hotellet har 23 værelser og de store soveværelser er fint indrettet i toscansk stil. Værelserne har aircondition, minibar, satellit-tv, hårtørrer, egen indgang og terrasse. 6 af værelserne indeholder også boblebad og 3 værelser har hydro-massage badekar.

Baren / TV område og restaurant “Il Cherubino” ligger i hjertet af hovedbygningen og tilbyder deres gæster traditionel toscansk madlavning. Hotellet er også udstyret med en swimmingpool, som er til fri afbenyttelse.

IL Palagetto værelse
Il Palagettoer et rustik agriturismo.

På grund af Hotel Il Palagetto’s afsides placering, kan du her nyde en stilhed, som efterhånden er blevet en mangelvare mange andre steder. Med en bil til rådighed, er der samtidig mange af Toscanas mest interessante byer inden for din rækkevidde såsom Volterra, der er nærmeste by med restauranter og shopping (ca. 13 km) og San Gimignano. Til længere dagsudflugter er Firenze, Siena, Lucca og Pisa oplagte kandidater.

Læs mere om Hotel Il Palagetto

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere