Hotel La Conca Azzurra – romantisk hotel på Amalfikysten

Formidabel udsigt til maden.
Formidabel udsigt til maden.

Vil du bo helt tæt på havet, og prioriterer du charme samt god service over topmoderne faciliteter? Så er Hotel La Conca Azzurra på Amalfikysten et godt valg. Hotellet ligger med en spektakulær udsigt over det skinnende blå hav og er kendt for at være en af de mest romantiske hoteller på den naturskønne kyststrækning i det sydlige Italien. Hotel La Conca Azzurra er desuden et af de få hoteller som tilbyder alle sine gæster deres egen terrasse med havudsigt, direkte fra soveværelset.

Det mindste 4 stjernede hotel på Amalfikysten

Hotel La Conca Azzurra er med blot med 18 værelser det mindste 4 stjernede hotel på Amalfikysten, hvilket er med til at gøre det intimt og romantisk. Da La Conca Azzurra er beliggende i hjertet af Amalfikysten og er den perfekte base for dem som har mod på at udforske de mange kendte attraktioner, som området har at byde på. Det er for eksempel helt oplagt at gå af ad de mange trapper (eller tage elevatoren) ned til den lokale smaragdgrotte (La Grotta Smeralda), som hører til blandt Amalfikystens populære attraktioner.

conca azzurra værelse
Direkte vue over havet fra værelset.
Hotel La Conca Azzurra strand
Der er rig mulighed for at dase i solen på hotellets strand.

På hotellet kan man også nyde en vidunderlig udsigt over vandet, mens man får serveret lokale specialiteter i hotellets restaurant, der altid har en række syditalienske signaturetter på menukortet. Og skulle den private strand ikke være tilstrækkelig, har hotellet en unik båd service som gør det muligt at blive fragtet til nogle af de andre nærliggende strande.

Læs mere om hvorfor du skal holde din næste ferie på Hotel La Conca Azzurra

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere