Hotel Lusitano i Portugal

Aften på Hotel Lusitano
Aften på Hotel Lusitano

Portugiserne har en særlig evne til at indrette og gøre det med stil og personlighed. Lusitano er ingen undtagelse, og selvom det var mit første besøg, så blev der dannet bånd med det samme. Hvorfor?

Fordi en gammel hestepige som mig ikke kan få armene ned, når man vælger at opkalde et hotel efter en af de smukkeste hesteracer i verden. Det er ikke et smart påfund eller for at glæde mig, at navnet lige at faldet på Lusitano. Byen Golegã, hvor hotellet ligger, er nemlig kilden bag opdræt af den portugisiske hesterace. Hotel Lusitano fortjener to hele siders beskrivelse – mindst.

Her er så mange detaljer, at en intro-tekst som denne ikke engang giver en smagsprøve på, hvad der venter dig på din næste ferie. Men hvis du alligevel ikke kan holde spændingen ud, så får du her et par stikprøver på, hvad der venter dig: Capriola, der er husets restaurant, og som betyder ’kolbøtte’. Molton Brown-produkter på værelserne og på resten af hotellet. En have med masser af kolorit, appelsintræer og loungeagtige møbler. Sidst, men ikke mindst har Lusitano et attraktivt SPA-område. Så ”kedsomhed” er et fremmedord her midt i Golegã.

Læs mere om hotel Lusitano

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere