Hotel Masseria degli Ulivi – ferie på siciliansk olivengård

Pool Masseria degli Ulivi
Den fristende swimmingpool på Hotel Masseria degli Ulivi.

Søger du et et roligt feriested på Sicilien med plads til at være sig selv, kan Hotel Masseria degli Ulivi varmt anbefales. Dette hotel, som oprindeligt var en olivengård, ligger i et åbent landskab rigt på oliventræer, johannesbrødtræer og fyldt med essenser af Middelhavet. På Hotel Masseria degli Ulivi føler man sig med det samme hjemme og mødes af en vidunderlig atmosfære fra fortiden.

Værelse Masseria degli Ulivi
Værelse på Hotel Masseria degli Ulivi.

Hotellets værelser er spredt rundt omkring på den store ejendom, hvilket er med til at give gæsterne en følelse af at opholde sig i en lille landsby og ikke mindst giver fred og ro for alle. Man føler at man befinder sig i en tidløs atmosfære takket være den traditionelle brug af materialer, den bløde Noto-sten, tagsten i lyst ler, den hårde kalksten af Modica, samt de traditionelle sicilianske møbler.

Restaurant Masseria degli Ulivi
Hotellets restaurant har en håndfuld udvalgte retter på menukortet, som også byder på et fornuftigt udvalg af lokalproducerede vine. Glæd dig til feriens smagsoplevelser!

Hotel Masseria degli Ulivi kan også byde på en restaurant, hvor man enten kan sidde inde eller udenfor og her vil du få serveret lækker traditionel siciliansk mad. Vil du have lidt mere variation, er der et næsten overvældende udvalg af trattoriaer, pasteleriaer, galateriaer og pizzeriaer i den nærliggende barokby Noto.

Skulle du have brug for en dukkert, har hotellet en swimmingpool, der altid er populær blandt vandhundene.

Læs mere om Hotel Masseria degli Ulivi

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere