Hoteller med lækker pool

Paradise Cove Boutique Hotel
Paradise Cove Boutique Hotel

Findes der noget bedre end at komme hjem til hotellet efter en dag fyldt med oplevelser, skifte til badetøjet og så slutte dagen af med en velfortjent dukkert i poolen? Eller, hvad med at starte dagen på bedst mulige vis med nogle baner i vandet, mens solen stiger op og varmer luften op med sine første gyldne stråler. Eller, kan du forestille dig noget mere afstressende end at slå dig ned ved en pool med udsigt over bjerge, hav og natur? Det kan jeg ikke …

Vandets beroligende effekt

Uanset hvordan du udnytter poolen på dit hotel, er det et faktum, at vandet har en beroligende effekt på os alle. Nogle gange er en pool selvfølgelig bare en pool, men andre gange sætter den lige prikken over i’et med lidt ekstra luksus i tilværelsen. Det er netop disse pools, vi har valgt at fokusere på her.

Pools ud over det sædvanlige

I dette blogindlæg får du tips til nogle af vores hoteller med pools, der skiller sig ud fra mængden. Her findes pools, som er bygget bæredygtigt. Her findes pools, som er enhver arkitekts hedeste drøm. Her findes pools, som byder på en mageløs udsigt. Kort sagt, hoteller hvor poolen er en oplevelse i sig selv. Der findes dog naturligvis endnu flere hoteller med unikke pools på Escapeaway, så jeg er sikker på du finder din egen favorit.

Vivood Landscape Hotel, Costa Blanca, Spanien

Vivood Landscape Hotel
Poolen på Vivood Landscape Hotel ligger omgivet af skøn natur.

Wow! Vivood Landscape Hotel ligger i Guadalestdalen omgivet op alle sider af natur, og de 25 værelser og suiter er designet så du kan nyde disse omgivelser, selv når du befinder dig indendørs. Med sin unikke beliggenhed er hotellet et perfekt hideaway og en ægte oase, hvor du kan koble helt af og give slip på hverdagens stress og jag. Hotellet er bygget med miljøet i tankerne og er desuden et af vores såkaldte ‘Adults only’ hoteller.

Grand Hotel Convento di Amalfi, Amalfikysten, Italien

Grand Hotel Convento di Amalfi
Grand Hotel Convento di Amalfis pool ligger gemt bag dramatiske klipper. 

Sikke et sted, sikke nogle omgivelser og sikke nogle udsigter! Sjældent er jeg blevet så begejstret allerede ved første øjekast. Grand Hotel Convento di Amalfi er indrettet i tidligere kloster og har en spektakulær udsigt. Det er et syn i sig selv at se den sandstensfarvede bygning klamre sig til klippevæggen cirka 80 meter over det funklende Middelhav. Her kan du nyde en eksklusiv ferie uden at det bliver alt for pompøst…

Hotel Xanadu Island, Bodrumhalvøen, Tyrkiet

Hotel Xanadu Island, Bodrumhalvön, Turkiet
Hotel Xanadu Islands pool byder på en på en uendelig udsigt over havet.

Ordet Xanadu betyder “sted med storslået skønhed, ro og luksus” og Hotel Xanadu Island i Bodrum har alt dette, hvis du spørger mig! En ferie på Xanadu Island – en halvø cirka 30 min. fra Bodrum – er en anderledes og herlig oplevelse: På den ene side befinder du dig på et stort resort, på den anden side hersker her en fredelig og eksklusiv atmosfære, som krydres med storslåede udsigter.

Onyria Palmares Beach House, Algarve, Portugal

Onyria Palmares Beach House, Algarve, Portugal
Onyria Palmares Beach Houses pool er en favorit blandt mange.

”Jeg har i løbet af de sidste 30 år besøgt 70 lande og dette er min favorit”. “Alt var perfekt – jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre ferie”. “Det bedste hotel jeg har besøgt i årevis – fantastisk personale”. Ja, til trods for at Onyria Palmares Beach House er et nyt stjerneskud på hotelhimlen, regner lovprisningerne ned over det fra hjemvendte gæster. Her kommer mange af dine rejsedrømme med garanti til at gå i opfyldelse…

U Zenmaya Phuket, Kamala, Thailand

U Zenmaya Phuket, Kamala, Thailand
U Zenmaya Phuket har en pool, som du kan nyde fra morgen til aften.

U Zenmaya ligger syd for den hyggelige ferieby Kamala på Phukets smukke vestkyst. Her venter der dig herlige frodige omgivelser på en sydvendt klippeskråning. Det er ikke kun om dagen, at udsigten er fantastisk, men også når solens sidste stråler farver himlen og havet i orange og røde nuancer. U Zenmaya Phuket holder en virkelig høj standard – og det endda til en rimelig pris!

Jetwing Colombo Seven, Sri Lanka

Jetwing Colombo Seven, Sri Lanka
Jetwing Colombo Sevens pool har har en smuk udsigt over Sri Lankas hovedstad Colombo.

Swimmingpoolen på tagterrassen er et af Jetwing Colombo Sevens største aktiver – her kan du tage en afkølende svømmetur med en imponerende udsigt over Sri Lankas hovedstad, Colombo. Dette 5-stjernede city-hideaway tilbyder indkvartering i flot indrettede værelser og lejligheder, og du kan se frem til fine faciliteter og et højt serviceniveau.

Flere hoteller med lækre pools

Har du fået lyst til at sænke dig ned i en af disse herlige pools? Det er ikke så underligt. Især ikke i disse tider, hvor vejret uden for vores danske vinduer ikke byder på meget andet end gråvejr og regn. Vil du se flere pools – vi har nemlig rigelig af dem – så vil jeg anbefale dig at besøge vores hjemmeside, hvor du kan gå på opdagelse blandt pools i Thailand, USa og Europa – og alt derimellem!

Besøg Escapeaway.dk allerede i dag – vi er eksperter i at håndplukke hoteller, som har det lille ekstra!

Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere