Quinta Bela São Tiago – karismatisk hotel på Madeira

Du bor i gåafstand til alle Funchals attraktioner.
Du bor i gåafstand til alle Funchals attraktioner.

Dette specielle hotel, Quinta Bela de São Tiago, ligger i Funchals gamle bydel, Cidade Velha. En fantastisk beliggenhed i en smuk tropisk have med smukke udsigter fra terrasserne ud over Funchals bugt, gør det til et ideelt valg til ferien på Madeira.

Quinta Bela São Tiago er en traditionel herregård opført i 1834. Den blev i det sene 19 århundrede hjem for en indflydelsesrig familie og for Madeiras viceguvernør. Sidenhen er der kommet mange tilbygninger, men det er tydeligt, at man har bestræbt sig på at bevare Quintas oprindelig arkitektur. Derfor er tilbygningernes arkitektur også tegnet med respekt for det oprindelige.

sea view room
Værelserne er opdelt efter udsigt – med eller uden havudsigt.
restaurant Quinta Bela São Tiago
Restauranten på Quinta Bela São Tiago har ligesom resten af stedet patina, men f patinaen masser af sjæl og stemning.

Seværdigheder i nærheden af Quinta Bela de São Tiago

Få minutter fra Quinta Bela São Tiago finder du et utal af indkøbsmuligheder og kulturseværdigheder. Du er således i Funchals gamle by, Cidade Velha, med et store udvalg af udsøgte resturanter og barer, alle i gåafstand fra hotellet.  Et par minutters gåtur og du finder mange af Funchals attraktioner såsom Funchals marked, Mercado dos Lavradores, Samtidskunst Museum, i Forte de São Tiago, Historiecenter museum, Museum for Broderi på Madeira, Sukker museum, Madeira Vin Institut, Sé-katedralen, svævebanen til Monte og meget andet.

Funchal-Marked-Mercado-dos-Lavradores
Du bør ikke ret langt fra Funchals berømte marked, Mercado dos Lavradores.

Du kan også tage en afslappende gåtur ad Avenida Almirante Reis, som vil bringe dig til centrum, med sine dejlige gader med skønne jacaranda trær, flotte bygninger, malerisk facader, frodige haver og parker, mange gode butikker med de bedste internationale og nationale brands, stemmningsfuld caféer. Det er et must at opleve Funchals meste emblematiske caféer, nemlig Café Apolo, Café Golden Gate og Café do Teatro, gode restauranter, den smukke marina og havnpromenaden.

Fra centrum er der ca. 25 minutters spadsertur til Funchals sofistikeret og trendy ferieområde, Lido. Det berømte og populær Lido-svømmekompleks med havbassiner, den betagende strandpromenade med smukke sub-tropiske / tropiske blomster og planter langs Atlanterhavet. Et fantastisk sted med restauranter og barer hvor du kan slap af ved havet. Lige foran hotellet afgår der endvidere offentlige transportmidler.

swimming pool
Hotellet har en frodig have, store fællesterrasser og en mindre pool.

Hotellet har dejlige og rolige omgivelser, en smuk park, hvor frisk udsprungne blomster og planter kan nydes året rundt. Værelserne er moderne og smagfuldt indrettede. De har en lounge samt eget badeværelse med hårtørrer. Værelserne er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, king size seng, flisegulv, centralvarme og safeboks (mod betaling). Alle værelser har en altan med udsigt til enten land- eller havsiden.

Læs mere om og bestil plads på Quinta Bela São Tiago

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere