Hotel Quinta das Lagrimas – nyt og gammelt i skøn forening

Quinta-das-Lagrimas
Oversat bestyder Quinta das Lagrimas ”huset af tårer”.

Ved Coimbra i Midtportugal ligger et lille hyggeligt hotel med masser af sjæl og karakter, Hotel Quinta das Lagrimas. Hotellet, som ligger i udkanten af byen, hvor der ånder fred og ro, er rigt på traditioner, komfort, gæstfrihed og gode madoplevelser.

Bor du her, har du en ideel placering i forhold til at udforske en af Portugals mest historisk interessante byer. Derudover er for eksempel også den spændende storby Porto inden for rækkevidde, ligesom du kan tage på ture i den smukke Douro-dal eller vandre i Serra da Estrela-bjergene. Du er heller ikke langt fra kysten, som byder på alenlange sandstrande.

værelse på Quinta das Lagrimas
Værelserne i hovedhuset er indrettet i klassisk aristokratisk stil, mens dem i den nye afdeling er mere moderne.

Hotellets værelser er alle flot og komfortabelt indrettet, med alle moderne bekvemmeligheder. Nogle af værelserne tilbyder direkte adgang til hotellets fredfyldte, 300 år gamle botaniske have, hvor andre er designet som spa værelse, med en fantastisk udsigt over de nærliggende skove.

Stue Quinta-das-Lagrimas
Quinta das Lagrimas er et af Portugals mest historiske hoteller.

Hotel Quinta das Lagrimas restaurant er kendt for at skabe udsøgte opskrifter, der bliver opdateret 4 gange om året for at passe med årstiden. Hotellets restaurant hedder Arcadas da Cappella og her er det chefkokken Albano Lourenço der styrer slagets gang.

Quinta-das-Lagrimas pool
Der er både en indendørs- og udendørs swimmingpool.

I hotellets spa afdeling vil man kunne få en lang række behandlinger og indeholder en indendørs swimmingpool, fitnessrum, sauna og tyrkisk bad.

Læs mere om Quinta das Lagrimas

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere