Hotel Quinta Mirabela – et ægte hideaway nær Funchal på Madeira

Hotel Quinta Mirabela
På Quinta Mirabela bor du med havudsigt og er tæt ved byen.

Hotel Quinta Mirabela’s oprindelige bygning kan dateres tilbage til 1888 og er i dag omdannet til et lille luksuriøst hotel, beliggende nær Funchal. Hotellet tilbyder stor komfort og alle moderne bekvemligheder samt en beliggenhed, der gør det til en ideel base for en ferie på Madeira.

24 værelser med skøn udsigt

Hotel Quinta Mirabela har 24 værelser, herunder juniorsuiter, der alle vender mod syd og har en skøn udsigt over bugten i Funchal. Værelserne er udstyret med marmor belagte badeværelser med badekar / brusebad, håndvask og toilet. Derudover er der hårtørrer, aircondition, minibar, telefon, kabel tv og internetforbindelse.

Udsigt fra Hotel Quinta Mirabela
Udsigt fra Hotel Quinta Mirabela
Værelse Hotel Quinta Mirabela
Værelserne er indrettet med rene linjer og gode faciliteter.

Hotellet har også en elegant restaurant der byder på lækre retter fra Madeira, samt internationale retter og skulle du have brug for at slappe af, kan Hotel Quinta Mirabela byde på en swimmingpool, sauna, jacuzzi og tyrkisk bad. Rejser du med børn, findes der en børneafdeling i underetagen med spil, bøger og plads til leg.

Hotel Quinta Mirabela et ægte hideaways og det ideelle valg for dig som gerne vil bo tæt på Funchal, men alligevel lidt tilbagetrukket. Her kan du få lang tid til at gå med blot at nyde udsigten over byen fra terrassen, pool-området eller balkonen på taget.

Læs mere om at holde ferie på Quinta Mirabela 

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere