Hotel Quinta Penha de Franca – en perle på Madeira

Penha de França Swiming Pool
Du har udsigt fra første række, når der er regatta på havet ved Funchal.

Beliggende i et Funchals bedste kvarterer, omgivet af frodige haver med en betagende havudsigt, er Hotel Quinta da Penha de França og Hotel Penha de França Mar en behagelig base og udgangspunkt for en ferieMadeira.

Blot 300 m fra Funchals centrum og havn ligger disse to perler, en sand oase af tropiske haver med direkte adgang til Atlanterhavet.  Begge hotellers faciliteter er til rådighed for gæsterne, således at du altid har mulighed for at tilbringe dagen ved poolen med direkte adgang til havet. Du kan også vælge at placere dig i de mere skyggefulde omgivelser ved hovedbygningens pool, der i sommertiden er et behageligt helle. En elevator og en gangbro giver nem passage mellem de to hoteller.

Penha de França
Quinta Penha de Franca, det gamle hovedhus.

Quinta Penha de Franca, et  hotel med udsigt til hav og have!

Funchal’s historiske og kulturelle centrum er kun en behagelig 15 minutters gåtur væk. Botaniske haver, indkøbscentre, museer, restauranter, barer, cafeer og mange andre interessante seværdigheder ligger næsten lige ved døren.

Hotelkomplekset består af 109 værelser. Det oprindelige Hotel Quinta da Penha de França tilbyder superiorværelser med flot haveudsigt, smukt dekoreret i landlig stil. Visse af dem har balkon, hvorfra man kan nyde den delvise havudsigt, men også den idylliske udsigt over haveanlægget. Der er forskellige værelsestyper til rådighed indenfor hver af de tre udsigtskategorier. Værelser med haveudsigt, værelser med havudsigt og værelser med delvis havudsigt.

Pool på Quinta Penha de Franca
Pool som også kan bruges, hvis du bor på Quinta Penha de Franca.

Her kan du læse om de forskellige typer af værelser du kan bestille på hotel Quinta Penha Franca

Hotelværelse med udsigt til den smukke have

Værelser med haveudsigt tilbydes som enkelt- og dobbeltværelse med mulighed for opredning – de fleste dobbeltværelser har balkon eller terrasse. Alle værelser med haveudsigt er forsynet med kabel-tv, telefon, minibar og pengeskab. Badeværelse med hårtørrer og badekar. Værelserne af typen ”twin” (dobbeltværelse med adskilte senge) er anbragt på hotellets tredje sal, og råder over samme faciliteter som de øvrige dobbeltværelser.

Hotelværelse med delvis havudsigt

Værelse med delvis havudsigt (superior) – herfra kan du nyde den smukke havudsigt og samtidigt den charmerende, grønne have. Alle disse værelser er ekstra komfortable med aircondition, kabel-tv, telefon, minibar og pengeskab. Badeværelserne er forsynet med badekar og hårtørrer.

Hotelværelse med fuld havudsigt

Værelser med havudsigt – disse værelser er beliggende på søsterhotellet Hotel Penha de Franca Mar. Her får du værelser med fantastisk havudsigt og fra balkonen eller terrassen kan du nyde havet og de både, der dagen lang passerer forbi ude i horisonten.

Alle disse værelser har kabel-tv, telefon, minibar og pengeskab og nogle af dem har aircondition. Badeværelset har badekar og hårtørrer. Bemærk at Hotel Penha de Franca Mar kan virke lidt slidt sammenlignet med quintaen – til gengæld findes der ikke bedre havudsigt.

Quinta Penha de Franca
Værelse på Quinta Penha de Franca.

Faciliteter på hotel Quinta Penha Franca på Madeira

Hotellets populære restaurant “Joe’s Casa de Jantar” tilbyder internationalt og lokalt køkken à la carte. Maden kan nydes indendørs i komfortable omgivelser eller “al fresco” på restaurantens terrasse i hotellets smukke have. Frokoster kan også nydes på Hotel Quinta da Penha de França Mar’s idylliske terrasserestaurant med udsigt over poolen og en imponerende panoramaudsigt over havet og det nærliggende havneområde. Både restauranten og den tilhørende “Joes Bar” er en lokal institution, der er populær blandt Funchals indbyggere, ikke kun for den gode mad og det imponerende vinkort samt den opmærksomme service, men også for deres “gammeldags” Country Club-atmosfære.

Blød pianomusik understreger varmen i de mange afslappende aftener tilbragt med drinks og cocktails i Joe’s Bar, mens der spilles billard, kortspil eller dart i de tilstødende lokaler.

Penha de França Mar - Hav
Penha de França Mar har egen havadgang.

Hotel Quinta da Penha de França’s opvarmede saltvandspool ligger i den smukke have ved  hovedbygningen, og de to pools på Hotel Quinta da Penha de França Mar ligger direkte ud til havet, med fantastisk havudsigt. Hotellet har tillige privat adgang og privat område for dykning.

En poolbar på Hotel Quinta da Penha de França’s Mar leverer forfriskninger og snacks til dem, der foretrækker at tilbringe dagen ved poolen. Der findes også private parkeringsfaciliteter for gæsterne og der er gratis trådløs internet-adgang til rådighed i receptionsområdet på Quinta da Penha de França.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere