Hotel Solar do Castelo i Lissabon anbefalet af ABC News

Hotel Solar do Castelo i Lissabon

Hotel Solar do Castelo i Lissabon har netop modtaget endnu en flot anmeldelse og denne gang fra ABC News.

Hotel Solar do Castelo er blevet anbefalet af ABC News på en liste, der vælger det som et af de “11 hoteller, der er en destination i sig selv”. Normalt er destinationen den vigtigste årsag til rejsen, men budskabet i denne artikel har fokus på, at hotellerne i sig selv er et besøg værd på grund af den unikke oplevelse, de leverer.

Solar do Castelo er således beskrevet som et “middelalderligt hotel.” Et historisk tilflugtssted, forskellig fra alle de andre hoteller i Lissabon, ikke kun for sine usædvanlige værelser og gårdhave besøgt af påfugle, men også for hotellets unikke placering, da det er det eneste hotel beliggende inden for murerne i São Jorge-borgen, der ligger med et fantastisk skue ud over Lissabon ved bydelen Alfama.

Gårdhave på Hotel Solar do castelo

Foto: Den hyggelige gårdhave.

Som gæst på Hotel Solar do Castelo kan du opleve Lissabons arv gennem bygningens rige historie, der også har et lille arkæologisk museum af artefakter fundet under restaureringen. Der er således mange motiver og fakta, der gør denne lille oase til en destination i sig selv. Hotel Solar do Castelo er en del af hotelsammenslutningen i Lissabon med Heritage Hotels, ligesom Heritage Avenida Liberdade Hotel, som i øvrigt er mit personlige yndlingshotel, når jeg er på storbyferie i Lissabon.

Hos Hideaways er vi meget enige med ABC News; Hotel Solar do Castelo er en unik perle med en fantastisk beliggenhed i Portugals hovedstad. Her findes kun 14 værelser, så man skal ofte bestille sin rejse i god tid hvis man ønsker at bo her på sin ferie.

Læs mere om rejser til Lissabon og læs min personlige beskrivelse af Hotel Solar do Castelo

Tags fra artiklen
,
Mere fra Michael Nielsen

Oplev efteråret i Norditalien!

Efteråret i Norditalien kan være en ganske interessant oplevelse, ikke mindst på...
Læs mere