Solar da Bica Bed & Breakfast – oplev det ægte Madeira

Solar da Bica Madeira
Solar da Bica ligger omgivet af skøn natur.

Solar da Bica B&B er et hyggeligt lille hotel beliggende i naturskønne omgivelser på den nordlige kyst af Madeira. Et hyggelig fristed med udsigt over S. Vicente-dalen og de grønne bjerge og med alle de bekvemmeligheder, du kan ønske.

Området er rigt på kultur, historie og andre seværdigheder, som bare venter på at blive udforsket. Du behøver ikke starte bilen for at finde hen til starten på den nærmeste vandresti. Gør du det, kan du for eksempel køre en tur til Cabo Girão (ca. 25 km) og nyde den spektakulære udsigt fra glasbroen yderst på klippen.

Værelse Solar da Bica
Dette lille, charmerende B&B har bare 11 værelser og lejligheder.

Dette B&B byder på 3 værelser i hovedbygningen og 10 moderne værelser i deres nyt anlagte fløj, der alle indeholder tv, badeværelse, telefon, varmeanlæg, minibar og i flere tilfælde egen terrasse.

Swimmingpool Hotel Solar da Bica Madeira
Den lille, indendørs swimmingpool er populær året rundt.

Der udover tilbyder Solar da Bica også en indvendig, opvarmet swimmingpool, med en tilhørende gymnastiksal, sauna og solarium. Disse aktiviteter finder man i hotellets centrale gårdhave, lavet med vulkanske stenfliser.

Terrasse Solar da Bica
Egen terrasse. Der er desuden masser af plads i haven.

En ferie på Solar da Bica er en chance for at bo omgivet af rolig natur og blot nyde det simple liv. “Prisen” for at være væk fra hverdagens stress og jag er, at det er nødvendigt med en lejebil. Dels for at kunne komme omkring på udflugter, men også fordi der ikke er restaurant på stedet. Du skal dog ikke køre mere end 10-20 min. om aftenen for at finde flere restauranter. Om morgen behøver du derimod ikke bevæge dig ret langt, da der er morgenmad på stedet bestående af en buffet.

Find mere information og book et ophold på Solar da Bica B&B

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere