Hotel Su Gologone – boutique-hotel i hjertet af Sardinien

Hotel Su Gologone pool
Hotel Su Gologone's swimmingpool

Hotel Su Gologone ligger i hjertet af Sardinien ved Supramonte. Hotellet som er en gammel landejendom, har utrolig meget charme og ligger omgivet af flotte vinmarker og olivenlunde, hvor luften er fuld af duften af myrter og rosmarin.

Gologone værelse
Værelserne på Su Gologone er kunstfærdigt indrettet med masser af farver.

Hotellet er en romantisk retræte og værelserne er alle indrettet med antikke møbler, sardinske tekstiler, flotte malerier og keramik fra øens kunstnere. De fleste værelser har en balkon med en vidunderlig udsigt og enten badekar inde eller udenfor. Derudover kan hotellet også byde på en swimmingpool, som er til fri afbenyttelse.

Su Gologone mad
Su Gologone var oprindeligt kun en restaurant, og i dag er den traditionelle sardinske mad, der serveres her, kendt som noget af den bedste på hele Sardinien.

Hotellets restaurant er indrettet i romantisk stil, med levende lys. I restauranten vil du blive budt på lækker mad, lavet fra de vidunderlige lokale råvarer og ikke mindst den lokale vin.

Udsigt Su Gologone
Hotellet har en naturskøn beliggenhed.

Området omkring Hotel Su Gologone, betragtes som et paradis for vandrere. De mange stier vil føre dig gennem rolige skråninger eller til svimlende klipper og hotellet udgør en ideel base for en kulturrejse da det ligger tæt på mange andre seværdigheder.

Læs mere om at holde ferie på Hotel Su Gologone

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere