Hvorfor holde sommerferie i Alentejo

Sommerferie i Alentejo

Selvom der også er en kyststrækning i denne region i Portugal, så er det et rigtig godt område at besøge, hvis man gerne vil opleve noget andet end sand og kyst i Portugal, og derfor kan en sommerferie i Alentejo lige være sagen.

Sydlandsk livsrytme

I landsbyerne vil man virkelig kunne opleve den sydlandske dagsrytme med lang frokostpause, siesta og gæstfrihed. Området er karakteriseret af hvidkalkede huse, gyldne kornmarker og plantager, hvor der dyrkes kork.

Évoras kulturelle verdensarv

Man er garanteret en spændende ferie, hvis man tager på sommerferie i Alentejo, hvor regionens hovedstad, Évora, er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Man kan vælge at holde sin sommerferie i Alentejo med base i Évora. Så har man en rigtig god base til at besøge mere fjerntliggende byer. I Évora er der også masser at se og byen er fyldt med kultur at opleve. Der er blandt andet et romersk tempel og en meget imponerende gotisk katedral. Det romerske tempel er meget gammelt, men samtidig særdeles velbevaret, og mange mennesker besøger byen udelukkende for at opleve dette tempel fra det 1. århundrede efter Kristus.

Vingårde

Når man er på sommerferie i Alentejo, så bør man også besøge en af områdets vingårde, hvor kan komme helt tæt på produktionen af vin, og man kan ofte få et rigtig godt indblik i vinbondens daglige arbejde.

Unikke hideaways i Alentejo

Hvis du har lyst til at opleve Alentejo på en familieferie, så har du mulighed for at bo på unikke hideaways-hoteller og ferieboliger, som vi i Hideaways personligt har håndplukket med vægten lagt på hoteller, der har autencitet, charme og personlighed.

Alle vores unikke hideaways i Alentejo kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

Du kan her læse om alle vores hideaways i Alentejo.

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere